Webbureau - Vi har udviklet 150+ succesfulde webløsninger i 2023

Webbureau

360 graders professionelt webbureau

Beregn din pris nemt og hurtigt

Du modtager et prisestimat indenfor de næste 24 timer.

Hjemmeside

Webshop

Markedsføring

Beregn din pris nemt og hurtigt

Du modtager et prisestimat indenfor de næste 24 timer

Hjemmeside

Webshop

Markedsføring

Webbureau  med alle ydelser

Hjemmeside

Vi designer moderne WordPress hjemmesider, der er brugervenlige, mobilvenlige og konverteringsklar.

Webshop

 Vi leverer moderne og effektive WooCommerce webshops, der passer til jeres målgruppe og øger konverteringen.

Marketing

Vi hjælper dig med at nå ud til dine kunder, med SEO, Google Ads, Facebook Ads og andre platforme.

SEO Firma og webbureau kolding

Webbureau

House of SEO er et landsdækkende webbureau, der effektivt kan levere løsninger indenfor online marketing. Vores fullservice digitale webbureau kan hjælpe med din nye hjemmeside, webshop, SEO, Google Ads og meget mere. Med udgangspunkt i dine behov og ønsker modtager du professionel rådgivning, så vi i samarbejde kan finde den rigtige løsning, for at nå din virksomheds målsætning. Vi hjælper små og mellemstore virksomheder med kommunikation, markedsføring og sociale medier.

Grunde til at vælge House of SEO som webbureau

Tandlægeinstitut.dk

Shobdk.dk

Du får et tæt samarbejde med vores egne webudviklere, der har indgående kendskab til området, og som har meget erfaring med at skabe resultater fra tidligere projekter. Vores tilgang er, at god kommunikation er altafgørende for det gode samarbejde, så det prioriterer vi højt. Derfor er vi også at fange på telefon og e-mail, vi afholder bestemt også gerne fysiske kundemøder hos os, eller aflægge dig et besøg på jeres firmalokation.

Vi udvikler en plan for hvor vi vil tage din forretning hen og den værdi, vi ønsker at skabe. Kort sagt garanterer vi synlighed for relevante kundebase, der hjælper dig med mere trafik og øget omsætning. Så hvis du mangler en ambitiøs samarbejdspartner, så er House of SEO dit centrale webbureau, der kan synliggøre dig lokalt og nationalt.

WordPress og WooComerce

Vores webbureau står klar, når du skal lave ny hjemmeside eller opdatere en eksisterende. Derfor opretter vi din nye hjemmeside med det brugervenlige CMS, WordPress, som er nemt og sikkert at bruge. Din hjemmeside får kræddersyet webdesign, som du kan vedligeholde gennem de mange funktioner i administrationsmodulet. Derfra kan du nemt administrere indholdet, ved at oprette blogindlæg, nyheder og ændre billeder på hjemmesiden. Vi kan også stå for søgeoptimeringen af din nye hjemmeside, så du selv kan holde styr på din hjemmesides trafik og placering.

En webshop er en online platform, der ligesom hjemmesiden skal markedsføres, hvor man kan kommunikere med kunder. House of SEO udvikler webshops i det effektive WordPress plugin, WooComerce. Dette plugin kan nemt tilpasse udseendet af din webshop. Du kan opstille dine produkter struktureret med de mange tilgængelige covers i forskellige størrelser og farver. Vi hjælper dig selvfølgelig også igennem med webshop, så du selv kan blive selvstyrende for din løsning.

Din hjemmeside- eller webshopløsning bliver udarbejdet med en specialist, som opsætter en test-side, som gennemgås og redigeres med dig som kunde. Så snart du godkender din webside så får vi lanceret din eller webshop. Med vores løsning har du et godt grundlag for at generere flere konverteringer. Med din nye webside får du tydeliggjort din visuelle identitet i form af et unikt webdesign. Måske har din virksomhed også brug for en ny markedsføringstilgang med fokus på annoncering og synlighed på de sociale medier? På det område har vi også de rigtige værktøjer.

 

Grunde til at vælge en brugervenlig hjemmeside:

  • Et flertal af brugere i Google stoler ikke på virksomheder uden hjemmeside
  • Synlighed i Google og andre søgemaskiner
  • Tilgængelighed for kunder på sociale medier
  • Øget salg og vækst
=

Lad os snakke om det

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan du kan få gavn af dit fullservice webbureau til dig og din virksomhed. Kontakt os for en uforpligtende snak og hør mere om dine muligheder for online marketing og webside. Ring direkte på telefonen 27 92 92 92 eller send en mail til info@houseofseo.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvorfor skal du vælge webbureau House of SEO?

DU ejer din hjemmeside

l

Professionelt webdesign

Skræddersyede priser

Fantastisk kundeservice

Hosting af wesiden

DU ejer din hjemmeside

l

Professionelt webdesign

Fantastisk kundeservice

Hosting af wesiden

Skræddersyede priser

House of SEO din vej til digitale løsninger

House of SEO hjælper dig med synlighed og online marketing. Du kan anvende betalt annoncering med Google Ads eller organisk optimering med SEO enkeltvis. Rent teknisk så foregår søgemaskineoptimering med at tilpasse tekstindhold, så din webside kan indekseres i Google ud fra relevante brugersøgninger. Med Google Ads køber du en plads i søgemaskinen for at blive synlig, også kaldet Pay Per Click. Alternativt kan du også kombinere de to løsninger. En fordel ved kombinationen er endnu mere data, som du kan anvende i din strategiske planlægning.

Inden for sociale medier kan Facebook annoncering være et effektivt værktøj, der giver gode muligheder for at målrette opslag til de rigtige segmenter. Annoncerne kan målrettes ud fra køn, alder, m.m. Disse værktøjer er en sikker vej til synlighed, som også kan måles med det såkaldte engagement dvs. likes, kommentarer og andre interaktioner fra brugerne. Den rate er en metrik, som virksomheder kan bruge til at spore deres markedsføring, og skabe målbare resultater. Udover Facebook, kan man også booste sin online tilstedeværelse på platformene Youtube, LinkedIn og Twitter, der alle indeholder lignende analyseværktøjer.

Vores løsninger styrker din virksomheds synlighed og online tilstedeværelse. Gennem analyse af dig og dine konkurrenter modtager du rådgivning, for hvordan du opnår den bedste position i henhold til din algoritme. Der er mange muligheder, men uanset behovet er vi klar til at hjælpe din virksomhed. Vi tilrettelægger en plan og sætter din virksomhed ind i projektet fra start til slut. Med vores forbindelser til erhvervslivet kan vi trække på kompetencer og skabe avancerede web- og marketingsløsninger.

Grunde til at vælge annoncering som værktøj

  • Din målgruppe er på Google og de sociale medier
  • Dine konkurrenter er på Google og de sociale medier
  • Markedsføring efter dit budget
  • Målbar markedsføring

Brug for hjælp?


Vi er her for dig

Kontakt House of SEO, og lad os hjælpe dig i mål.
Ring til os:

27 92 92 92 

Eller send os en mail på info@houseof-seo.dk

Udfyld denne kontaktformular for at blive ringet op