Søgemaskineoptimering - Få din webside søgeoptimeret af House of SEO

Søgemaskineoptimering

Vi sørger for at dine kunder får øje på dig

Beregn din pris nemt og hurtigt

Du modtager et prisestimat indenfor de næste 24 timer.

Hjemmeside

Webshop

Markedsføring

Beregn din pris nemt og hurtigt

Du modtager et prisestimat indenfor de næste 24 timer

Hjemmeside

Webshop

Markedsføring

SØGEMASKINEOPTIMERING

I dag starter knap 60% af al trafik med en Google søgning. Og fordi Google har en markedsandel på 96% i Danmark, så er de en enorm kilde til trafik.

Med SEO forbedrer vi din synlighed i Google. Vi har over 12 års erfaring og ved hvad der skal til, for at skabe organisk vækst igennem øget trafik og salg.

Søgemaskineoptimering er vigtigt for jeres succes på Internettet. Der skal tages hånd om at finde en fornuftig løsning til jeres virksomhed. Så I kan få flere kunder, og mere omsætning på kortere tid. Virksomheden kan allerede i dag gå glip af mange potentielle kunder. Der er klar til at købe netop jeres produkt eller services, hvis I ikke rangerer godt blandt søgeresultaterne.

Det er vigtigt at vide, hvordan man kan optimere ens webside, for de vigtigste søgeord man gerne vil blive vist for på søgemaskiner som f.eks. Google, Bing, Yahoo og alle de mange andre. En dårlig webside der ikke er søgemaskineoptimeret bliver simpelthen ikke vist.

A

Når websiden er på plads, så starter søgemaskineoptimeringen!

Det er nu man skal se på, hvad der skal gøres for at optimere websiden til søgemaskinerne. Det er ikke nødvendigvis nok, bare at have skrevet nogle gode produktbeskrivelser, og lidt info omkring virksomheden, for at rangere højt i søgemaskinerne. Der skal mere til! Her findes der faktisk simple løsninger, som kan give websiden et stort forspring allerede fra start. “Plug-ins” som Yoast er meget effektive til søgemaskineoptimering af websiden, hvis det er sat korrekt op.

Når hele websiden er klar med f.eks. WordPress, plugins og design samt tekst, så er det tid til at lave et fornuftigt On-Site SEO check, hvor alle links på de forskellige sider på websiden gennemgås og rettes, så websiden får en “Silo” form, hvis man satte alle links op på et stykke papir. Billeder skal være beskrevet og fylde mindst muligt uden, at det går ud over kvaliteten  – og så er det vigtigt med metabeskrivelser og titler.

Nu er websiden On-Site optimeret og klar til at gå online!

Det sidste vi mangler er, at siden er hostet sikkert og hurtigt. Her er det ikke ligegyldigt hvor man er hostet. Der findes rigtig mange udbydere af hosting, men for at siden kommer op lynhurtigt, er det vigtigt at hostingfirmaet har optimeret deres servere til f.eks. WordPress, hvis det er dét man bruger.

l

Søgemaskineoptimering er svært og jeg kan ikke finde tiden til det!

Der er rigtig mange, der forsøger sig på at lave en perfekt søgemaskineoptimeret webside for dem selv, eller virksomheden og rigtig mange gange fejler de desværre, fordi der ikke er taget højde for de små detaljer, eller at man har overset nogle vigtige punkter i et forsøg på den perfekte søgemaskineoptimering.

For at komme godt i gang anbefaler vi, at du konsulterer en ekspert der ved hvad de har med at gøre – og som har mange års erfaring i SEO Optimering, Webdesign og Hosting af websider til det ene formål, at søgemaskineoptimere websiden til at generere flest mulige hits i f.eks. Google, Bing, Yahoo –  og alle de andre søgemaskiner, når nogen søger på netop de søgeord som I vil findes på.

Det er set mange gange, at nogle søgeord som er helt oversete af virksomheden kunne generere flere hundrede hits om måneden. Dette kunne dermed skaffe mange flere kunder, som faktisk køber noget af forretningen. På vores hjemmeside kan du finde  priser på SEO Optimering på abonnement, eller til fast prisaftale.

Følg os på Facebook: House of SEO

Har du brug for hjælp til Søgemaskineoptimering, er du velkommen til at tage kontakt til os.

Gratis SEO Analyse

Hos House of SEO få du en helt gratis og uforpligtende SEO analyse til din hjemmeside. Du bedes at udfylde nedenstående formular.
Vi sender rapporten til din mail inden for 3 arbejdsdage. Med en gratis SEO analyse fra House of SEO er du sikker på resultater!
Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til os på 27 92 92 92.

  t

  Og hvad gør jeg så nu?

  For at der overhovedet er søgemaskiner som Google, Bing, Yahoo som kan finde virksomhedens webside, skal man lave linkbuilding dvs. man sætter links op der kommer fra andre websider og linker ind mod virksomhedens webside. Det er vigtigt, at de links der bygges er relaterede og ikke bare er købte spam links.

  Så det første man kan starte med, er at oprette en Facebook Profil og en Twitter Account. Begge dele indgår under sociale medier, og kan senere også bruges til Facebook markedsføring af websiden. En anden mulighed er at kontakte lokale aviser, og få dem til at bringe en artikel omkring virksomhedens produkter, services og få et link fra deres webside til virksomhedens. Der er rigtig mange andre muligheder, så det handler om at tænke kreativt uden at blive for ivrig.

  I

  Her kan du starte med din søgemaskineoptimering!

  Det vigtigste er, at du helt basalt set, vælger det rigtige fundament for jeres webside, det er ikke konstruktivt og effektivt længere, bare at sætte noget sammen i HTML ved brug af redskaber, såsom Dreamweaver eller FrontPage –  det er forældet i den nuværende webverden og der er brug for nogle meget mere effektive systemer til, at bygge en webside. Typiske systemer er WordPress eller Joomla. Første nævnte er det mest brugte og meget nemt at komme i gang med.

  Når selve fundamentet er på plads for jeres nye webside, skal der et flot design til, her er det vigtigt at vedkommende der skal lave jeres nye design tænker SEO med ind i, det er ikke bare en masse flotte billeder og noget tekst der skal ind, NEJ!

  Siden skal være hurtig og effektivt bygget op, for at være søgemaskineoptimeret.

  søgemaskineoptimering

  Brug for hjælp?


  Vi er her for dig

  Kontakt House of SEO, og lad os hjælpe dig i mål.
  Ring til os:

  27 92 92 92 

  Eller send os en mail på info@houseof-seo.dk

  Udfyld denne kontaktformular for at blive ringet op