Lokal SEO - Vi hjælper dig med Lokal SEO i Kolding og resten af landet

Lokal SEO

Forhøj dine chancer for at blive fundet af lokale kunder, og opnå en høj konverteringsrate!

Beregn din pris nemt og hurtigt

Du modtager et prisestimat indenfor de næste 24 timer.

Hjemmeside

Webshop

Markedsføring

Beregn din pris nemt og hurtigt

Du modtager et prisestimat indenfor de næste 24 timer

Hjemmeside

Webshop

Markedsføring

Hvad er Lokal SEO?

Lokal SEO er den mest optimale måde at markedsføre sin forretning på nettet. Lokal SEO sætter forretninger i stand til at kunne markedsføre deres services og produkter til lokale kunder, lige idét de søger efter dem. Lokal SEO kan variere i strategier, men som udgangspunkt handler det om, at få din side rangeret på søgemaskiner som Google, samt forretningsregistre såsom Superpages, Foursquare, Yelp, Yellowbook, Google My Business listing, Bing Places for Business page. Endvidere også via f.eks. lokalt indhold på din hjemmeside, online anmeldelser og andre strategier.

Millioner af potentielle kunder gør brug af lokal søgning hver eneste dag, til at finde de bedste lokale forretninger i deres område. Du kan forhøje din forretningschancer for at blive fundet af disse potentielle kunder. Dette gøres bl.a. ved at arbejde med et lokalt SEO firma, noget som lokale forretninger gør brug af, i stigende grad.

Lokal SEO services tilbyder en meget målrettet tilgang til online markedsføring, modsat at købe annoncer i aviser, eller at smide brochurer i postkasser.

Hos House of SEO tilbyder vi dig hjælp med, at positionere din forretning på søgemaskinerne og andre digitale markedsføringsplatforme, på denne måde bliver din forretning nemlig set af potentielle kunder, på deres vilkår.

lokal seo House of SEO

Bliv ringet op

  Hvordan kan Lokal SEO tiltrække nye kunder?

  Her er 10 gode eksempler på, hvordan House of SEO kan hjælpe din forretning med at tiltrække nye kunder med Lokal SEO:

  1. Ja, der er stadig nogle som gør brug af telefonbøger, men..
  Flere og flere folk gør brug af internettet til at finde information omkring lokale forretninger. Her er nogle statistikker:

  46% af alle Google søgninger er lokale

  96% af PC-ejere foretager lokale søgninger

  64% af lokale kunder bruger registre og søgemaskiner som deres foretrukne måde at finde lokale forretninger

  50% af lokale søgninger på mobile enheder leder efter information om forretninger (såsom firmaets telefonnummer, adresse osv.)

  Hele 78% af lokale søgninger på mobile enheder resulterer i et offline køb

   

  2. Markedsføring via Lokal SEO er ultra målrettet og timet

  Når de fleste sætter sig og søger lokalt, er det for at finde en bestemt forretning. Den anden mest almindelige grund er, at de vil finde en bestemt service, eller et bestemt produkt. Der er også mange lokale søgere som leder efter et specifikt forretningsnavn, men der er også mange som ikke har en bestemt forretning i tankerne, når de påbegynder deres søgning.

  Ved at bruge Lokal SEO strategier giver du dig selv lov til, at stå i en bedre position end dine konkurrenter, og samtidigt fremvise hvad du har at tilbyde til dine lokale potentielle kunder, når de leder efter din type af forretning. Det er det absolut bedste tidspunkt at skabe forbindelse til en potentiel kunde, når de har allermest brug for dit produkt, eller din service.

  3. Den højeste konverteringsrate blandt alle lokale reklamekanaler

  Registre kan vise dit forretningsnavn, adresse, telefonnumre og sommetider ekstra information (som f. eks. en ‘Om os’ sektion, en menu, eller andet)

  De lokale registre dominerer som regel den første side på mange af de lokale søgeresultater. Lokal register markedsføring (blot en af mange lokal seo strategier) har derfor også en højere konverteringsrate end andre, mere traditionelle, reklamemuligheder – op til 50% konverteringsrate på nogle registre. Dette har betydning for, hvorvidt du får din forretning korrekt registreret på så mange kvalitets online registre som muligt, hvis det gøres korrekt, vil du kunne konvertere 1 ud af to leads til en egentlig handel.

  4. Det mobile internet vokser i høj grad

  Flere og flere kunder gør brug af deres mobil eller tablet når de skal søge efter de bedste eller nærmeste lokale forretninger mens de er på farten. Faktisk, så er mobile digitale medier nu højest med hele 51% i sammenligning med PC som ligger på 42%. Lokal SEO dækker både PC og mobil internet adgang, som betyder at du aldrig går glip af en potentiel kunde.

  5. Stort afkast af din investering

  I modsætning til traditionel markedsføring (som f.eks. aviser, brochurer direkte mail osv.), er der med lokal SEO intet spildt omtale. Du når ud til potentielle kunder, når de har behov for dit produkt eller din service. Dette gør Lokal SEO ikke kun effektivt, men også meget omkostningsvenligt.

  6. Kun 44% af alle forretninger har gjort brug af deres ‘Google My Business listing’!

  Google My Business er en GRATIS annonce som Google stiller til rådighed for næsten alle forretninger. At blive registreret på Google My Business kan hjælpe med, at øge dine chancer for at blive vist på lokale søgeresultater på Google. Ydermere, mange lokale forretninger har endnu ikke fundet ud af vigtigheden, af online markedsføring endnu. Dette kan give dig muligheden for et forspring før dine konkurrenter indser fordelene, og bliver mere konkurrencedygtige. Smed mens jernet er varmt.

  7. Mange af de bedste lokal SEO muligheder er GRATIS (indtil videre)

  Det er gratis at få sin forretning på Google My Business, Bing Places for forretninger og på hundredvis af andre online forretningsregistre. Dette betyder gratis reklame for din forretning.

  8. Kun 20% af voksne individer får deres nyheder fra trykte aviser.

  Traditionel markedsføring via trykte medier er støt faldende. Faktisk, så er det færre og færre der læser avisen. Nye undersøgelser viser, at nogle lokale aviser har mistet 80% af deres læsere gennem de sidste 20 år. Hvordan kan det være? Årsagen er simpel, flere folk søger nemlig på nettet, når de skal bruge lokale nyheder og information omkring de lokale forretninger.

  9. 88% af lokale forbrugere har tillid til online anmeldelser af forretninger

  Mund til mund reklame er en kæmpe faktor for mange lokale forretningers succes. Derfor anbefaler vi, at du forøger din forretnings online ry, f.eks. ved at spørge de rigtige kunder om, at skrive en positiv anmeldelse om dit firma online, disse anmeldelser vil over tid danne basis for konvertering af nye.

  10. Lokale kunder bruger internettet til at finde information omkring din forretning

  Nu til dags er man afhængig af internettet for at kunne finde information omkring alle typer af produkter og services. Hvis din forretning ikke kan findes af forbrugerne i de lokale søgeresultater, så går du glip af nye kunder. Men ved at implementere en Lokal SEO i dine strategier for din forretning, kan du have betydeligt større vished for, at din forretning dukker op, når dine fremtidige potentielle kunder søger efter produkter og services, som du også tilbyder.

  Hvordan kan din forretning vokse med Lokal SEO?

  Disse lokale søgetrends er stærke nu, og de vil kun blive stærkere og mere betydningsfulde i fremtiden. Det er nu man skal drage nytte af Lokal SEO services, og booste din forretning, før dine konkurrenter gør det. Alle de lokale forretninger, lige fra blikkenslagere, entreprenører, frisører til blomsterhandlere og bogholdere kan forbedre deres forretninger, og tjene flere penge gennem lokal SEO, så kontakt os og start allerede i dag!

  Hvorfor vælge House of SEO?

  House of SEO har hjulpet lokale forretninger, multilokations forretninger, og SEO professionelle med at forstå og forbedre deres positioner i lokale søgeresultater siden 2009.

  Vi har ingen langvarige bindinger og vi har ingen hemmelige/ekstra regninger. Vi hjælper vores kunder med deres online markedsføring og fremviser alt det arbejde vi laver for dem. Vores kunder har adgang til alt det vi laver, så kan de danne sig et fuldt overblik over vores arbejde, og være tryg hele vejen hos House of SEO’s professionelle SEO folk.

  Følg os på Facebook: House of SEO

  Har du brug for hjælp til lokal SEO, er du velkommen til at tage kontakt til os.

  Brug for hjælp?


  Vi er her for dig

  Kontakt House of SEO, og lad os hjælpe dig i mål.
  Ring til os:

  27 92 92 92 

  Eller send os en mail på info@houseof-seo.dk

  Udfyld denne kontaktformular for at blive ringet op