SEO Optimering Priser - se vores priser på SEO Optimering her.

SEO optimering priser på hjemmeside og SEO optimering

Nedenstående SEO optimering priser er start pakker, kontakt os venligst for at få en skræddersyet pakke og pris til netop den løsning der passer til jeres virksomhed. Vi har også fast pris aftaler.

Beregn din pris nemt og hurtigt

Du modtager et prisestimat indenfor de næste 24 timer

Hjemmeside

Webshop

Markedsføring

Beregn din pris nemt og hurtigt

Du modtag et prisestimat indenfor de næste 24 timer

Hjemmeside

Webshop

Markedsføring

Alle priser er eksl. 25% moms.

På en abonnementsaftale er bindingsperioden 6 måneder, så vi er sikret den nødvendige tid til at vise dig resultaterne.

Søgemaskinerne er langsomme til at opfange nye tiltag på en hjemmeside, vi investerer derfor ofte i starten en del manuelle arbejdstimer.

seo optimering priser 6 måneder er derfor den tid det vil tage for os til at du har et grundlag til at kunne vurdere vores arbejdsindsats.

Efter 6 måneder er der 30 dages opsigelse, der faktureres 30 dage forud med netto kontant 7 dage.

TIP: SEO optimering priser

Når du sammenligner priser på SEO optimering er det ikke altid det billigste der er det bedste tilbud. Det er resultaterne der tæller. Tit og ofte er det nemt at finde ud af, hvem der faktisk leverer SEO resultaterne ved at lave simple søgninger i søgemaskinerne. Så pas på når du “shopper” efter SEO optimering priser, det kan være dyrt at spare.

Det er altid vigtigt at undersøge hvordan jeres SEO konsulent har tænkt sig at SEO optimere jeres hjemmeside, og hvilke metoder de vil benytte sig af. Hos Houseof-SEO.dk bruger vi kun “white hat” SEO optimering og vores seo optimering priser afspejler også dette. Vi vil have at du er tilfreds og bliver synlig online. Med os som din SEO konsulent får I en langsigtet løsning som er velovervejet og analyseret helt ud til den mindste detalje.

Det er ikke kun SEO optimeringen jeres virksomhed skal være opmærksom på, det er også administrationen af selve hjemmesiden efterfølgende. Ved at vælge det helt rigtige CMS system (f.eks. WordPress) så er I allerede et skridt i den rigtige retning. Her kan man være flere brugere inde ad gangen og redigere på hjemmesiden og det er nemmere end I måske tror.

Som kunde hos Houseof-SEO.dk låser vi jer ikke til at blive hos os som kunde, ønsker I ikke længere at benytte os som jeres foretrukne SEO optimerings partner kan I frit dine et andet firma. Al information i forbindelse med vores arbejde bliver løbende sendt til jer.

i

Vi leverer månedlig rapportering til vores kunder

 • søgeordsrapport hver måned
 • tilføjelse af søgeord
 • tilføjelse af links
 • komplet SEO rapport
 • test af hjemmesidens hastighed

Book En Times Gratis Rådgivning 

Book en times gratis konsultation med vores specialister, så vi kan hjælpe dig godt videre.

Du får konkret, løsningsorienteret vejledning og lærer os at kende, så du bedre kan vurdere os som din eventuelle kommende samarbejdspartne
Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til os på
27 92 92 92.

  seo optimering priser

  Få et tilbud på en SEO Optimerings løsning skræddersyet til jeres hjemmeside og behov.

  Vi kan give en fast SEO optimering pris til din hjemmeside, få et gratis tilbud på SEO optimering og en analyse af jeres webside på mail.

  Få et gratis tilbud nu!