SEO firma Kolding - Dit lokale SEO Optimerings firma i Kolding

Om os

Houseof-SEO.dk er ikke blot et SEO firma, vi leverer også løsninger til små og mellemstore virksomheder indenfor søgemaskineoptimering, webdesign og webhosting.

Vi sørger for at dine kunder får øje på dig…

SEO Firma

 

Houseof-SEO.dk er et lille solidt firma beliggende i Kolding som laver SEO og webudvikling til rimelige priser og beholder den personlige kontakt til vores kunder. Vi er aldrig længere væk, end at du kan komme i kontakt med os hurtigt.

Houseof-SEO.dk er en virksomhed der beskæftiger sig med SEO Optimering (Search Engine Optimizing) eller på dansk søgemaskineoptimering. Vi er et team bestående af 8 personer som alle har arbejdet med online marketing, online salg og udvikling af hjemmesider i mange år og nogle siden 2001.

Da vi besluttede os for, at starte virksomheden Houseof-SEO.dk var det primære formål at afprøve vores viden på andre virksomheder, så de også kan få succes online. I modsætning til mange af vores kollegaer i branchen satser vi ikke på at vokse os til et uoverskueligt antal medarbejdere på blot 1 eller 2 år. Det mener vi ikke er den rigtige vej, for vi ønsker at beholde den personlige kontakt til vores kunder, så du ikke bliver et nummer i et kunde kartotek. Vi holder heller ikke til på mange forskellige firmaadresser i store flotte bygninger, for der er kun en til at betale alt dette, det er kunden.

 

Vores kompetencer ligger helt afgjort i at vi elsker dét vi laver, og ikke ser det som et arbejde, men som noget, vi syntes er sjovt. Med baggrund i vores mange års erfaring ved vi hvad der skal til, for at din virksomhed bliver synlig på nettet, i søgemaskinerne og i de sociale medier som Facebook, LinkedIn og Youtube.

 

Vores motto er, vi sørger for at kunderne får øje på dig og det har vi sandelig tænkt os, at leve op til. Vi vil være din foretrukne partner, når det handler om SEO og webudvikling, og vores resultater viser sig ofte i større kundetilgang, mere omsætning og flere besøgende på jeres hjemmeside.

Når du indgår en aftale med os om f.eks. søgemaskineoptimering, så sender vi dig en rapport hver måned, hvor du kan se, hvor jeres virksomheds hjemmeside lå før vi startede, og hvor den ligger i den pågældende måned. Udover dette kan du løbende følge med i, hvordan resultaterne udvikler sig positivt online.

Må vi hjælpe dig?

Vores kompetencer

SEO optimering, hjemmeside udvikling og sikkerhed. Vi sørger ikke bare for at tingene fungerer, men også for, at din hjemmeside bliver sikker, hurtig, samt lever op til de mest elementære sikkerheds- og hastighedskrav til god webudvikling.

Ekstern Link Building

Har du styr på din webside, og mener du er klar til ekstern linkbuilding, så kontakt vores SEO firma allerede i dag så starter vi i morgen.

Intern Link Building

Har du allerede en webside klar, og mangler kun lige at få de interne links på plads. Så kontakt os i dag og vi starter i morgen.

Sociale medier

Mangler din virksomhed et ansigt på Facebook, Twitter eller et andet social medie så kontakt os i dag, vi får din profil online indenfor få dage.

Komplet webløsning

Er du kørt fast og ved ikke hvor du skal starte, så kontakt os i dag, vi vil i samråd med dig finde en løsning der får dig hurtigt igang.

Vi er eksperter i de nyeste CMS og SEO systemer på markedet.

Joomla CMS Løsninger

Har din virksomhed brug for en professionel løsning til at håndtere en webside, med store data mængder? Så er Joomla det helt rigtige valg, vi kan hjælpe dig med din Joomla CMS installation.

Wordpress CMS Systemer

Har din virksomhed brug for en professionel løsning til jeres webside, som ansigtet ud af til? Så kan vi hjælpe med top professionel design og tilpasning, så den matcher virksomhedens farver og logo.

Shopping Card / Butiks Løsning

Har din virksomhed brug for en professionel shop / butiksløsning til at håndtere online salg, så kan vi hjælpe med at løse den opgave og få en nem og professionel webshop til jeres kunder.

Vi elsker det vi laver og vil altid levere vores projekter til fuld tilfredshed for vores kunder.

Vores kompetencer som SEO firma og webløsninger

Kreativ

Vi er et kreativt team af eksperter, der elsker at gå et ekstra skridt for vores kunder så vi opnår en 100% kundetilfredshed hver gang!

Ansvarlig

Vi er altid vores ansvar bevidst og leverer løsninger som vores kunder kan aflæse på virksomhedens bundlinje. Vi leverer gode resultater så din virksomhed kan vokse.

Kompetent

Vi skræddersyr vores løsninger så de passer til din virksomhed og du skal kunne aflæse vores resultater på bundlinjen. Kontakt os idag og hør nærmere