Pris på webshop - Hvad koster en webshop? Beregn din pris online HER

WooCommerce webshop

Beregn din pris på 2 min.

Beregn din pris på webshop

Trin 1 af 8

Det vi tilbyder

 • Skræddersyet grafisk design
 • Webshop m. 150 produkter (inkl variationer)
 • Content Management System (CMS)
 • Fri hotline service og gratis opdatering
 • Back up af webshop
 • Dynamisk pictureslider
 • Professionelt nyhedsbrev
 • Kontaktformular
 • Sociale knapper (Facebook, Google+)
 • Professionelt e-mail system
 • Spamfilter og virusbeskyttelse
 • Front-end Editing
 • Responsive Design
 • Registrering af nyt domænenavn/dedelegering af eksisterede
pris på webshop

Tidligere glade kunder

Trae-nord.dk

Hansen-seest.dk

Powerlygter.dk

Professional webshop med WooCommerce

WooCommerce er en udvidelse der kan tilføjes til det populære WordPress CMS. Det gør at man får glæde af alle funktionerne som WordPress tilbyder, samtidig med at man får et skalerbart webshopsystem, som kan bruges både af små og store virksomheder.

WooCommerce har gjort det lettere for de ikke så teknisk-kyndige at kunne administrere sin webshop, samtidig med at de ikke har sparet på de vigtige funktioner, for dem som er lidt erfarne. Der er utallige af udvidelser til WooCommerce der hjælper med at gøre det lidt nemmere. Det betyder at integrering af systemer som lagerstyring, ordrer håndtering og forsendelse af varer er let tilgængelige. Dertil sørger WooCommerce også for en sikker platform, hvor både dig og dine kunder kan være trygge.

Få et GRATIS skræddersyet tilbud på jeres webshop

Få et gratis tilbud nu!

Hvorfor vælge WooCommerce?

Det kan være svært at overskue hvilket system man skal anvende til sin webshop, siden der efterhånden er en del at vælge imellem. Vi har samlet nogle grunde til vi mener at WooCommerce er et godt valg til et bredt udvalg af webshops.

WooCommerce er Open Source

Det betyder at WooCommerce ligger tilgængeligt for alle, uden nogle bekostninger. Nogle af de gode ting der kommer med Open Source er blandt andet, at det regelmæssigt bliver “testet” af hackere. Dog er de hurtige til at rette op på disse fejl. Hvilket vil sige at det er en sikker platform hvor dine kunder kan føle sig trygge ved at handle. En anden ting er at det er helt gratis at tilføje til sin WordPress side. Der er ingen skjulte omkostninger, og sådan vil det fortsætte.

WooCommerce er let at anvende

Det er ikke alle der har den største viden inden for webudvikling. Men med WooCommerce er processen blevet simplificeret så alle kan følge med. De har udviklet et simpelt og intuitivt kontrolpanel hvorfra du kan tilføje og redigere dine produkter, samt håndtere dine ordrer.

WooCommerce har utallige udvidelser

WooCommerce har et hav af udvidelser der strækker sig bredt. Det betyder at man kan finde de udvidelser der lige præcis passer til din webshop. Nogle af de funktioner som man kan hente ved udvidelser, er bland andet ekstern ordrer håndtering, lagerstyring, fragthåndtering. Men mulighederne strækker sig lang, for at tilpasse sig til dine behov.

Med WooCommerce kan du sælge dit produkt

Med strukturen WooCommerce tilbyder og de udvidelser der ligger tilgængeligt, kan du sælge dit produkt. Om det er fysiske vare, digitale varer, abonnementer eller serviceydelser, så kan man med WooCommerce tilpasse webshoppen til det behov. Det er fantasien der sætter grænser for mulighederne med WooCommerce.

Integrationer med WooCommerce

Vi har samlet nogle af de integrationer som de fleste webshops benytter sig af.

Lagerstyring

WooCommerce har indbygget lagerstyring. Men det er ikke altid sådan lige at skifte fra sit nuværende. Flere og flere systemer tilbyder sin service som integration, for at gøre det nemmere for webshop ejere at samle deres platforme. Samt sørge for at ens webshoplager altid matcher det fysiske.

Fragthåndtering

Driver man en webshop er det som oftest set, at der kommer til at indgå forsendelser i regnestykket. Dog kan man med integrationer som Shipmondo gøre oplevelsen nemmere for kunderne. Shipmondo tilbyder deres service som integration til WooCommerce. Det betyder at dine kunder frit* kan vælge mellem hvilket fragtfirma de ønsker deres varer leveret med. Derfor slipper du manuelt for at lave fragtsedler.

*Kræver selvstændige aftaler med fragtfirmaer

Betalingsmuligheder

Hvis du har i tankerne at tage betaling for varer du sælger på din webshop, skal der en form for betalingsgateway til. Her kan man med fordel tage et kig på PensoPay. De har de gængse valgmuligheder som de fleste kender, heriblandt betaling med Visa og Mastercard. Det starter fra 0kr + gebyr, og ønsker man at udvide valget af betalingsmuligheder, kan man med PensoPay også laver aftaler omkring MobilePay og ApplePay.

Sprogpakker

Ønsker man at drive en international webshop er det ikke nok kun at have en dansk webshop. Med WooCommerce kan man vælge mellem flere af de mest udbredte sprog i verden, så dit salg kan strække sig tværs af landegrænserne og kunderne selv kan vælge deres sprog.

Brug for hjælp?


Vi er her for dig

Kontakt House of SEO, og lad os hjælpe dig i mål.
Ring til os:

27 92 92 92 

 

Eller send os en mail på [email protected]

Udfyld denne kontaktformular for at blive ringet op