Pinterest Annoncering - øg kendskabet til dine produkter med flotte billeder

PINTEREST ANNONCERING

Få hjælp til Pinterest Annoncering

Beregn din pris nemt og hurtigt

Du modtager et prisestimat indenfor de næste 24 timer.

Hjemmeside

Webshop

Markedsføring

Beregn din pris nemt og hurtigt

Du modtager et prisestimat indenfor de næste 24 timer

Hjemmeside

Webshop

Markedsføring

Hvad er Pinterest Annoncering?

 Det sociale medie Pinterest, er et mindre kendt socialt netværk i Danmark. Det er et billedbaseret socialt medie, hvor de forskellige brugere har mulighed for at oprette opslagstavler, også kaldet boards. Her er der mulighed for at sætte nogle billeder op, også kaldet pinne, som man synes er flotte eller er brugbare på den ene eller anden måde.

Disse billeder kunne for eksempel være nogen som man har fundet på nettet, eller nogen som man selv har taget. Når man ligger et billede op, har man mulighed for at skrive en kort beskrivelse eller kommentar eller tagge det med nogle hashtags. 

Pinterest house of seo

Book En Times Gratis Rådgivning 

Book en times gratis konsultation med vores specialister, så vi kan hjælpe dig godt videre.

Du får konkret, løsningsorienteret vejledning og lærer os at kende, så du bedre kan vurdere os som din eventuelle kommende samarbejdspartner.
Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til os på
27 92 92 92.

  Fordelene ved Pinterest Annoncering

  Ved at annoncere på Pinterest, har man en stor mulighed for at kunne skabe brand awareness. Derfor er det et af de bedste steder man kunne vælge at oprette annoncer på. Når man sætter annoncer op på Pinterest, skal man dog sørge for at der er flotte og inspirerende billeder på annoncen, da 78% af brugerne har sagt, de godt kan lide at opdage brands via flotte og inspirerende billeder på Pinterest.

   Selvom mediet er mindre kendt her i Danmark, er de brugere som hyppigst er på mediet, meget mere købestærke. 

  Det betyder dog også, at de ting som er meget nemmere at markedsføre, er indenfor de produktkategorier som er mere visuelle såsom mode, mad, boligindretning, osv. Grunden til dette er, at de billeder som man kan tage for disse produkter ser meget bedre ud, end hvis det var noget andet.

   Sådan fungerer Pinterest Annoncering

  Når man vil sætte annoncer op på Pinterest, får man nogle forskellige muligheder for hvordan formatet skal være. Disse formater er:

  • Sponsorerede pins, som er det mest basale annonceformat. Dette er bare et helt almindeligt opslag med billede og tekst. Disse annoncer bliver vist på en fremtrædende plads, ved relevante søgninger eller på startsiden hos folk i ens målgruppe. Samtidig bliver der også vist på annoncen, at den er sponsoreret. Forskellen mellem denne annonce og et almindeligt opslag er dog, at når nogen klikker på annoncen, bliver de sendt videre til ens hjemmeside eller webshop.
  • Sponsorerede video pins, hvor man har mulighed for, at få vist en fængende video om et produkt, en tjeneste eller noget helt tredje, som man vil annoncere med. Her er det igen meget vigtigt, at det bliver vist på en måde, så brugere som får vist denne annonce, lægger mærke til den. Ligesom med sponsorerede pins, bliver sponsorerede video pins vist i relevante søgninger, på startsiden hos ens målgruppe, eller i en sektion der hedder “Mere i samme stil…”, som kommer frem når folk er inde og se nærmere på pins, som de har klikket på.
  • Karruseller, hvor der er en række billeder, som brugerne kan klikke sig igennem. Disse billeder kunne for eksempel fortælle en historie, eller for eksempel vise et produkt på forskellige måder, eller bruges til at fremhæve detaljer. Ved de promoverede karruseller får man mulighed for at få vist fem forskellige billeder. De bliver, som de andre annoncetyper, vist i søgninger på startsiden og under “Mere i samme stil…”-sektionen.
  • Promoverede app pins, hvor, som titlen siger, man kan promovere apps. Derved kan man få en annonce for ens app til at dukke op i relevante søgninger. Herefter kan brugeren hente appen direkte fra deres app-store, ved at klikke på pinnet. Det gør det nemt for ens app, at blive fundet af den rigtige målgruppe eller i situationer, hvor den er relevant for målgruppen.

  Har din virksomhed brug for hjælp til Pinterest annoncering, så kontakt os for at høre om mulighederne.

  Pinterest advertisement

  Brug for hjælp?


  Vi er her for dig

  Kontakt House of SEO, og lad os hjælpe dig i mål.
  Ring til os:

  27 92 92 92 

   

  Eller send os en mail på info@houseof-seo.dk

  Udfyld denne kontaktformular for at blive ringet op