Lav selv SEO - Lær hvordan du selv kan lave SEO optimering

Lav selv SEO Optimering

Lav selv SEO - Kom godt i gang med SEO optimering af virksomhedens hjemmeside.

Beregn din pris nemt og hurtigt

Du modtag et prisestimat indenfor de næste 24 timer

Hjemmeside

Webshop

Markedsføring

Beregn din pris nemt og hurtigt

Du modtag et prisestimat indenfor de næste 24 timer

Hjemmeside

Webshop

Markedsføring

Vi anbefaler at få hjælp til at lave SEO

Det er vores erfaring at det er vigtigt at søge hjælp når du selv vil lave SEO. Gør man tingene forkert så får man faktisk den modsatte effekt af det man gerne vil opnå. Ønsker man stadig at lave SEO selv, så skal bruge en del tid på at sætte sig ind i hvordan- og hvad man gør så man ved hvad SEO er.

lav selv seo house of seo

Gratis SEO Analyse

Hos House of SEO få du et helt gratis og uforpligtende SEO analyse til din hjemmeside. Du bedes at udfylde nedenstående formular.
Vi sender rapporten til din mail inden for 3 arbejdsdage. Med en gratis SEO analyse fra House of SEO er du sikker på resultater!
Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til os på 27 92 92 92.


  Få hjælp til at SEO optimere.

  Selvom det virker nemt og enkelt at komme i gang med at SEO optimere virksomhedens webside, så er det ikke bare lige til og det kræver enorm meget tid at holde ved lige, da det skal gøres både korrekt, og løbende. Ofte finder man ud af, at resultaterne ikke helt stemmer overens med forventningerne om at lave en nem, gratis og god SEO optimering.

  Vil du hurtigt have succes, flere kunder og større omsætning, så kontakt os i dag, vi hjælper jer.

  Gør det selv 

  1. Title 
   Optimer dit title tag/sidetitel på alle dine undersider. 
   Title: Vi anbefaler maks en title på op til 496px.
  2. Meta beskrivelse
   Sørg for at få nogle klare CTA, og få ord og sætninger med, som dine kunder kan lide og får dem til at klikke på dit link.
   Meta beskrivelse skal være på 130 tegn, sørg for at din søgeord kommer med i beskrivelse.
  3. Tekster 
   Sørg for at skrive god tekster til hver søgeord og tekster skal være unkik og ikke kopi pest. Vi anbefaler at der skal skrives lang teskter med god indholder hvor dine kunder få lyst til at læse teksten.
  4. Billeder
   Start med at tage unikke billeder af dine produkter, og navngive dit billeder ved at bruge søgeord i fil-navn, ALT-tag og til en vis grad contentet omkring dit billede, så har du gode muligheder for at kunne få en god og synlig placering i Google Billeder.
  5. Intern-links
   Hjælp Google med at forstå hvilke sider der hænger samme. Sørg for at have en intern linkbuilding strategi, så Google kan forstå inholdet på din hjemmeside.

  Gratis SEO værktøjer

  1. Google Analytics
   Opret en gratis Google Analytics konto, og indsæt koden derfra på alle dine sider.
  2. Google Search Console
   Tilmeld din side til Google Search Console, hvor du kan se de søgeord, dine besøgende finder dig på, samt hvilken placering, du har på de pågældende søgeord.
  3. SEMrush
   Hvis du vil vide lidt mere om din placering på forskellige søgemaskiner såsom Google, Bing osv., skal du bruge et SEO værktøj som f.eks. SEMrush, der også tilbyder en gratis version. Her kan du desuden holde øje med konkurrenterne og din placering på de sociale medier.
  4. Google Keyword Planner
   Google Keyword Planner er en del af Google Adwords, og kan bruges til at finde alle de relevante søgeord for din virksomhed. Google søgeordsplanlægning kan ligeledes bruges til finde søgevolumen for ordene.

  Lav selv SEO

  Nogle vil undre sig, ‘kan jeg mon selv lave SEO?’, og ja, det kan du sagtens! Hvis blot du ved hvordan man gør, og virkelig giver dig god tid til, at læse alt omkring SEO optimering indtil du har forstået det. Det kræver nogle års erfaring at blive en dygtig SEO Optimerings specialist og det kræver en del købesoftware for, at kunne måle og teste om en hjemmeside er helt perfekt SEO optimeret. Der er dog undtagelser og nogle rigtig gode alternativer til at starte med.

  Hjælp til ” lav selv SEO “For det første skal I lave hjemmesiden omkring et CMS, vi anbefaler helt klart at I bruger WordPress. Det er nemt og hurtigt at installere, og så giver det rigtig mange muligheder i form af design, SEO og administration. Når I har selve WordPress installeret (vi går ud fra at det er jeres valg i det her eksempel) så skal der findes en god skabelon (template) som passer til jeres side omkring hvordan hjemmesiden i sidste ende skal se ud, men som samtidig kan laves om, så det passer 100% til jeres virksomhed og det I ønsker at signalere.

  Når selve processen omkring hjemmesiden er klaret så skal I igang med at SEO optimere siden. Her kan man downloade diverse plugin’s direkte ind i WordPress, som hjælper jer med at pin pointe de fejl (i SEO øjemed) der måtte være, og den fortæller jer hvad der skal ændres, for at siden bliver synlig for søgemaskinerne. Sådan et typisk plugin er f.eks Yoast! Det er det mest populære plugin, til alle dem som ønsker en lav selv SEO og hurtig SEO optimerings løsning til deres hjemmeside.

  Sørg for, at al tekst som I skriver på hjemmesiden, er relevant til det produkt, eller de services som virksomheden sælger. Det er helt unødvendigt at skrive en hel masse andet som ikke er relevant. Søgemaskinerne vil ikke takke jer for at skrive noget der ikke passer sammen med resten af jeres produkter. Når I har fokus på søgeordene, og I skriver om jeres produkter eller services, så er det vigtigt at jeres tekst indeholder de søgeord som I har valgt.

  Vær opmærksom på, at selvom I har alle søgeord og analyseret dem, og I har wordpress, yoast osv installeret, så er der stadig rigtig meget manuelt arbejde der skal laves, for at I kommer til at rangere højt i søgemaskinerne. Det er en skrøne at man uden grundig og kyndig SEO optimering kan lave SEO selv. Nogle gange kan det have katastrofale følger for virksomhedens domæne. De skader I kan lave er f.eks. at lave forkert linkbuilding eller I kan købe jer til links i god tro, men hvor det så viser sig at søgemaskiner som Google blokerer jer i søgeresultaterne. Så pas på med jeres ” lav selv SEO ” det er ikke altid, at det er billigst i sidste ende, at spare nogle kroner her og nu.

  Har du brug for hjælp til SEO optimering, er du velkommen til at tage kontakt til os.

  lav selv seo

  Brug for hjælp?


  Vi er her for dig

  Kontakt House of SEO, og lad os hjælpe dig i mål.
  Ring til os:

  27 92 92 92 

  Eller send os en mail på [email protected]

  Udfyld denne kontaktformular for at blive ringet op