Lav selv SEO - Lær hvordan du selv kan lave SEO optimering

Lav selv SEO Optimering

Lav selv SEO - Kom godt i gang med SEO optimering af virksomhedens hjemmeside.

Beregn din pris nemt og hurtigt

Du modtager et prisestimat indenfor de næste 24 timer.

Hjemmeside

Webshop

Markedsføring

Beregn din pris nemt og hurtigt

Du modtager et prisestimat indenfor de næste 24 timer

Hjemmeside

Webshop

Markedsføring

Vi anbefaler at få hjælp til at lave SEO

Det er vores erfaring at det er vigtigt at søge hjælp når du selv vil lave SEO. Gør man tingene forkert, så får man faktisk den modsatte effekt af det man gerne vil opnå. Ønsker man stadig at lave SEO selv, så skal der bruges en del tid på at sætte sig ind i hvordan – og hvad man gør, så man ved hvad SEO er.

lav selv seo house of seo

Gratis SEO Analyse

Hos House of SEO får du en helt gratis og uforpligtende SEO analyse til din hjemmeside. Du bedes udfylde nedenstående formular.
Vi sender rapporten til din mail inden for 3 arbejdsdage. Med en gratis SEO analyse fra House of SEO er du sikker på resultater!
Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til os på 27 92 92 92.

  Få hjælp til at SEO optimere.

  Selvom det virker nemt og enkelt at komme i gang med at SEO optimere virksomhedens webside, så er det ikke bare lige til og det kræver enorm meget tid at holde ved lige, da det skal gøres både korrekt og løbende. Ofte finder man ud af, at resultaterne ikke helt stemmer overens med forventningerne om at lave en nem, gratis og god SEO optimering.

  Vil du hurtigt have succes, flere kunder og større omsætning, så kontakt os i dag, vi hjælper dig.

  Gør det selv 

  1. Title 
   Optimér dit title tag/sidetitel på alle dine undersider. 
   Title: Vi anbefaler maks en titel på op til 496px.
  2. Meta beskrivelse
   Sørg for at få nogle klare CTA, samt et par få ord og sætninger med, som dine kunder kan lide og får dem til at klikke på dit link.
   Meta beskrivelsen skal være på 130 tegn, sørg for at dine søgeord kommer med i beskrivelsen.
  3. Tekster 
   Sørg for at skrive gode tekster til hvert søgeord, teksterne skal være unikke og ikke copy paste. Vi anbefaler at der skal skrives lange teskter med godt indhold, som giver dine kunder lyst til at læse teksten.
  4. Billeder
   Start med at tage unikke billeder af dine produkter. Derefter navngiv dit billede ved at bruge søgeord i fil-navn, ALT-tag og til en vis grad contentet omkring dit billede. Så har du gode muligheder for at kunne få en god og synlig placering i Google Billeder.
  5. Intern-links
   Hjælp Google med at forstå hvilke sider der hænger sammen. Sørg for at have en intern linkbuilding strategi, så Google kan forstå indholdet på din hjemmeside.

  Gratis SEO værktøjer

  1. Google Analytics
   Opret en gratis Google Analytics konto, og indsæt koden derfra på alle dine sider.
  2. Google Search Console
   Tilmeld din side til Google Search Console, hvor du kan se de søgeord, dine besøgende finder dig på, samt hvilken placering, du har på de pågældende søgeord.
  3. SEMrush
   Hvis du vil vide lidt mere om din placering på forskellige søgemaskiner såsom Google, Bing osv., skal du bruge et SEO værktøj som f.eks. SEMrush, der også tilbyder en gratis version. Her kan du desuden holde øje med konkurrenterne og din placering på de sociale medier.
  4. Google Keyword Planner
   Google Keyword Planner er en del af Google Adwords, og kan bruges til at finde alle de relevante søgeord for din virksomhed. Google søgeordsplanlægning kan ligeledes bruges til finde søgevolumen for ordene.

  Lav selv SEO

  Nogle vil undre sig, ‘kan jeg mon selv lave SEO?’, og ja, det kan du sagtens! Hvis blot du ved hvordan man gør, og virkelig giver dig god tid til at læse alt omkring SEO optimering indtil du har forstået det. Det kræver nogle års erfaring at blive en dygtig SEO Optimeringsspecialist og det kræver en del købesoftware, for at kunne måle og teste om en hjemmeside er helt perfekt SEO optimeret. Der er dog undtagelser og nogle rigtig gode alternativer til at starte med.

  Hjælp til ” lav selv SEO “. For det første skal du lave hjemmesiden omkring et CMS, vi anbefaler helt klart at der bruges WordPress. Det er nemt og hurtigt at installere, og så giver det rigtig mange muligheder i form af design, SEO og administration. Når du har selve WordPress installeret (vi går ud fra at det er dit valg i det her eksempel) så skal der findes en god skabelon (template) som passer til din side, i forhold til hvordan hjemmesiden i sidste ende skal se ud, men som samtidig kan laves om, så det passer 100% til din virksomhed og det du ønsker at signalere.

  Når selve processen omkring hjemmesiden er klaret, så skal du i gang med at SEO optimere siden. Her kan man downloade diverse plugin’s direkte ind i WordPress, som hjælper dig med at pin-pointe de fejl (i SEO øjemed) der måtte være. Den fortæller dig hvad der skal ændres, for at siden bliver synlig for søgemaskinerne. Sådan et typisk plugin er f.eks Yoast! Det er det mest populære plugin, til alle dem som ønsker en ” lav selv SEO “ og en hurtig SEO optimeringsløsning til deres hjemmeside.

  Sørg for, at al’ tekst som skrives på hjemmesiden, er relevant til det produkt, eller de services som virksomheden sælger. Det er helt unødvendigt at skrive en hel masse andet som ikke er relevant. Søgemaskinerne vil ikke takke dig for, at skrive noget der ikke passer sammen med resten af dine produkter. Når du har fokus på søgeordene, og skriver om jeres produkter eller services, så er det vigtigt at din tekst indeholder de søgeord som du har valgt.

  Vær opmærksom på, at selvom du har alle søgeord, har analyseret dem, og har wordpress, yoast osv. installeret. Så er der stadig rigtig meget manuelt arbejde der skal laves, før at du kommer til at rangere højt i søgemaskinerne. Det er en skrøne at man uden grundig og kyndig SEO optimering kan lave SEO selv. Nogle gange kan det have katastrofale følger for virksomhedens domæne. De skader du kan lave er f.eks. at lave forkert linkbuilding, eller du kan købe jer til links i god tro, men hvor det så viser sig at søgemaskiner som Google blokerer dig i søgeresultaterne. Så pas på med din ” lav selv SEO ” det er ikke altid, at det er billigst i sidste ende, at spare nogle kroner her og nu.

  Har du brug for hjælp til SEO optimering, er du velkommen til at tage kontakt til os.

  lav selv seo

  Brug for hjælp?


  Vi er her for dig

  Kontakt House of SEO, og lad os hjælpe dig i mål.
  Ring til os:

  27 92 92 92 

  Eller send os en mail på info@houseof-seo.dk

  Udfyld denne kontaktformular for at blive ringet op