WordPress Hjemmeside - Beregn din pris her

WordPress hjemmeside

Beregn din pris på 2 min.

Beregn din pris på hjemmeside

Trin 1 af 7

trustpilot fremragende score
=

WordPress Hjemmeside

Uanset om du allerede har en hjemmeside, eller du overvejer at få din virksomhed online, så er det vigtigt at man har en optimeret hjemmeside på nettet. I dag er det ikke længere nok, bare at lave en hurtig hjemmeside i WordPress, Joomla eller endnu værre lave den selv i html. Det er vigtigt at siden er opbygget så den indeholder de søgeord, som virksomheden skal rangere højt for i søgemaskineresultaterne.

Hvad er WordPress?

WordPress er et af de mest populære værktøjer til at lave hjemmesider. WordPress er det man kalder et Content Management System, eller også kendt som bare CMS. Det er skrevet i programmeringsproget PHP, og det er et stykke software, som gør det muligt at lave en hjemmeside uden at man skal kode selv. Det gør derfor muligt at alle kan redigere og ændre det indhold de har på deres hjemmeside uden at de behøver stor viden indenfor programmering.

Hvilke fordele har WordPress?

Vi anbefaler altid vores kunder, at benytte sig af WordPress, da det er nemt at vedligeholde og det opdateres løbende af udviklerne bag systemet. Derudover har det en masse gratis udvidelser, som kan være til stor gavn både til at SEO (søgemaskine optimere), men også for at gøre siden kundevenlig.

Har du brug for en hjemmeside?

Få et GRATIS skræddersyet tilbud på jeres hjemmeside

=

Hvorfor WordPress Hjemmeside?

WordPress er hvad man kalder et Content Management System(CMS), som bruges til at bygge hjemmesider og blogs. Med WordPress får man et brugervenligt interface der gør at vi kan udvikle og bygge hjemmesider mere effektivt. WordPress er en meget populær platform som også er Open Source hvilket betyder at det er gratis at benytte samt at der står en masse frivillige bag det som hjælper med vedligeholdelse samt forbedringer af systemet. Samtidig er WordPress også skrevet med brug af højkvalitets kode som gør at Google og andre søgemaskiner rangerer dit site højere. Fordi WordPress er en meget populær platform bliver sikkerheden også tit “testet” af hackere og WordPress er gode til at følge op med nye sikkerheds opdateringer.

Dette er blot nogle af grundene til at WordPress er blevet så stort at ca. en tredjedel af alle hjemmesider er bygget på WordPress.

wordpress hjemmeside pris house of seo
?

Kan man lave en Webshop i WordPress?

Ja, det kan man godt, her har man flere muligheder for at arbejde med den allerede eksisterende plugins som WooCommerce. Dette er et plugin som gør det simpelt og nemt at oprette en ny Webshop hvor du kan sælge alt, lige fra abonnementer til biler.

Med WooCommerce pluginet som er specielt udviklet til WordPress, kan du tilføje nye produkter, behandle ordrer og holde øje med statistikkerne på din Webshop hvor end du er. WooCommerce er bygget med et tilhørende REST-API som betyder at pluginet kan udvides og sættes op til at snakke sammen med andre plugins f.eks. til forsendelse af varer, lagerstyring og ekstern ordreorientering. Samtidig kan man få plugins til WooCommerce som gør det endnu nemmere for de ikke så teknisk-kyndige at f.eks. opsætte betaling på deres Webshops.

?

Kan man lave en Webshop i WordPress?

Ja, det kan man godt, her har man flere mulighed for at arbejde med den allerede eksisterende plugins som WooCommerce. Dette er et plugin som gør det simpelt og nemt at oprette en ny Webshop hvor du kan sælge alt, lige fra abonnementer til biler.

Med WooCommerce pluginet som er specielt udviklet til WordPress, kan du tilføje nye produkter, behandle ordrer og holde øje med statistikkerne på din Webshop hvor end du er. WooCommerce er bygget med et tilhørende REST-API som betyder at pluginet kan udvides og sættes op til at snakke sammen med andre plugins f.eks. til forsendelse af varer, lagerstyring og ekstern ordreorientering. Samtidig kan man få plugins til WooCommerce som gør det endnu nemmere for de ikke så teknisk-kyndige at f.eks. opsætte betaling på deres Webshops.

Du kan styrke din hjemmeside

Når din WordPress Hjemmeside er lanceret, kan man herefter styrke den ved at gøre din platform mere synlig i den digitale verden. Læs mere hvordan SEO, Google Ads samt markedsføring på sociale medier kan gavne din virksomhed.

Google Ads

SEO

Sociale Medier

En nem og sikker proces

Det er utroligt vigtigt for os, at du kommer bedst muligt fra start med din WordPress hjemmeside. Om du har en helt ny eller allerede veletableret hjemmesiden, vil vi sørge for en nem og sikker proces, der afstemmer forventninger og sikrer, at vi sammen kommer godt i mål med den bedste WordPress hjemmesideløsning til dig. Læs her om arbejdsprocessen af udviklingen hjemmesiden.

01 Opstart

For os er det utroligt vigtigt at vi bruger god tid på at forstå din vision for din forretning, så vi sammen kan skabe det bedste udgangspunkt for din nye hjemmeside.
Med en tæt dialog afstemmer vi sammen dine mål, ønsker og behov. Med dette aftaler vi herefter en tryg og sikker handlingsplan for din nye hjemmeside.

02 Udkast og tilretning

Når vi har alt hvad vi skal bruge til din hjemmeside, udarbejder vi et skræddersyet design. Her får du mulighed for se hvordan din nye hjemmeside kommer til at se ud. Har du behov for ændringer eller tilføjelser, bliver disse selvfølgelig inkorporeret. Når designet er i hus, påbegyndes opsætningen af designet til din nye hjemmeside. Du får også tilsendt et link, så du har mulighed for at se det færdige produkt.

03 Lancering

Med designet i hus, og opsætningen af din nye hjemmeside er på plads, er vi klar til at lancere din nye hjemmeside, og ejerskabet af siden overdrages til dig. Din hjemmeside er nu i drift, og er hermed klar til at modtage kunder eller andre besøgende.

04 Markedsføring

Vi står altid klar med efterfølgende sparring til markedsføringen af din splinternye hjemmeside. Hos House of SEO har vi en lang række specialister indenfor markedsføring, som står til rådighed, for at hjælpe din virksomhed på den rette vej. Vores specialister inden for Google Ads, Sociale medier, SEO, E-mail marketing samt tekstforfatning sidder klar til en dialog om, hvordan vi kan løfte din side til nye højder.

Brug for hjælp?

Vi er her for dig

Kontakt House of SEO, og lad os hjælpe dig i mål.
Ring til os:

27 92 92 92 

 

Eller send os en mail på shop@houseof-seo.dk
Udfyld denne kontaktformular for at blive ringet op