SEO venlig hjemmeside - Vi ordner opgaven for dig.

SEO venlig hjemmeside

SEO venlig hjemmeside når det gælder om at komme til tops i søgemaskine resultaterne.

Beregn din pris nemt og hurtigt

Du modtager et prisestimat indenfor de næste 24 timer.

Hjemmeside

Webshop

Markedsføring

Beregn din pris nemt og hurtigt

Du modtager et prisestimat indenfor de næste 24 timer

Hjemmeside

Webshop

Markedsføring

SEO venlig hjemmeside – Uanset om du allerede har en hjemmeside, eller du overvejer at få din virksomhed online. Så er det vigtigt at man har en optimeret hjemmeside på nettet. I dag er det ikke længere nok, bare at lave en hurtig hjemmeside i WordPress, Joomla eller endnu værre lave den selv i html. Det er vigtigt at siden er opbygget så den indeholder de søgeord, som virksomheden skal rangere højt for i søgemaskineresultaterne.

Hvordan bygger man så en SEO venlig hjemmeside?

Til at starte med, skal du overveje hvilket CMS system du vil bruge. Er det WordPress (mest populære), eller er det systemer som Joomla, Drupal eller noget helt tredje. Vi anbefaler altid vores kunder, at benytte sig af WordPress, da det er nemt at vedligeholde og det opdateres løbende af udviklerne bag systemet. Derudover har det en masse gratis udvidelser, som kan være til stor gavn både til at SEO (søgemaskine optimere), men også for at gøre siden kundevenlig.

En SEO venlig hjemmeside er ikke altid nem at opbygge, heller ikke når det ser meget simpelt ud. Bare at installere wordpress og smide lidt tekst op. Der er rigtig mange faktorer at tage højde for og bare fordi et plugin reklamere med, at lave en SEO venlig hjemmeside. Så betyder det ikke at det virker derefter.

seo bureau house of seo

Book En Times Gratis Rådgivning 

Book en times gratis konsultation med vores specialister, så vi kan hjælpe dig godt videre.

Du får konkret, løsningsorienteret vejledning og lærer os at kende, så du bedre kan vurdere os som din eventuelle kommende samarbejdspartner.
Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til os på
27 92 92 92.

  p

  Undgå fejl i dit hjemmeside design

  Mange har begået den fejl, at de ikke har tænkt over, hvordan siden skal opbygges og har haft primær fokus på design af hjemmesiden. Samt hvordan den virker visuelt overfor de besøgende. I princippet er det også helt fint, dog er der slet ikke taget højde for de helt vigtige parametre såsom hvordan siden placeres i søgemaskinerne. Som f.eks Google – og hvordan får man kunderne til faktisk, at kontakte virksomheden for det eventuelle salg.

  Derfor er det en rigtig god idé at lave en “søgeords analyse” før man starter på hjemmesiden. Dette kan gøres ved, at benytte sig af Google Ads “søgeordsvælger”, eller ved at benytte et andet online værktøj –  der er mange af dem. Når man har fundet de søgeord der passer til de produkter og services man sælger. Kan man starte med at skrive nogle artikler omkring hvert søgeord og på den måde få samlet informationer nok sammen til at påbegynde opbygningen af hjemmesiden.

  >

  Når min seo venlige hjemmeside er færdig, hvad så?

  Når du er færdig med din SEO venlige hjemmeside, skal du sørge for, at den bliver synlig for omverden. Og frem for alt for søgemaskinerne. Det gør man ved hjælp af ekstern linkbuilding og ved, at benytte sig af de sociale medier. Såsom Facebook, Twitter, Google og alle de andre der nemt kan findes online.

  Gør din webside mobil og tablet venlig.

  Det er vigtigt, at når du vælger hvordan din webside skal se ud, at du sørger for at gøre udseende, menu og kontakt formularer, mobil venligt, ellers trækker det ned i den totale “SEO rank scoring” og du mister kunder på det. Der er flere og flere der bruger enten deres smart phone, eller tablet til at surfe på Internettet og derfor skal din webside være læseligt for de medier også.

  Skulle du få brug for hjælp, råd og vejledning og kan du ikke finde den online, så er du velkommen til at kontakte os, vi står altid klar til at hjælpe dig og vi er billigere og mere effektive end du måske regner med. På vores hjemmeside kan du finde  priser på SEO Optimering, på abonnement eller til fast prisaftale

  t

  Skal jeg bruge Google Adwords for at komme i gang?

  Det har vist sig, at det nogle gange godt kan betale sig at lave en Google Ads konto og få oprettet en reklame for sit eget brand / domæne. Det giver den totale rangering af din hjemmeside et ordentligt boost i mange af tilfældene. Det behøver ikke at koste en formue, det kan faktisk gøres ganske billigt. Da du nok er den eneste der byder ind på dit eget brand.

  Husk OnSite Seo til din hjemmeside!

  Når du har lavet din hjemmeside klar, skal du sørge for at lave et ordentligt OnSite Seo check. Så du får all H- Tags med og placeret overskrifterne hvor de skal være. Ydermere udfyldt meta beskrivelserne og hvad der ellers skal til for, at gøre din side SEO venlig.

  Når først du har dine søgeord, tekst / artikler klar og du har fundet ud af hvilket CMS du gerne vil bruge. Kan du vælge selv at prøve at lave en SEO venlig hjemmeside, eller du kan kontakte en SEO specialist, som House of SEO. Vælger du at lave siden selv, skal du være meget opmærksom på, at du overholder alle de retningslinjer der er foregivet af de førende søgemaskiner. Såsom Google –  i forbindelse med at lave en SEO venlig hjemmeside.

  Følg os på Facebook: House of SEO

  Har du brug for hjælp til SEO venlig hjemmeside, er du velkommen til at tage kontakt til os.

  Brug for hjælp?


  Vi er her for dig

  Kontakt House of SEO, og lad os hjælpe dig i mål.
  Ring til os:

  27 92 92 92 

  Eller send os en mail på info@houseof-seo.dk

  Udfyld denne kontaktformular for at blive ringet op