Pris på webshop - Hvad koster en webshop? Beregn din pris online HER

WooCommerce webshop

Beregn din pris på 2 min.

Beregn din pris på webshop

Trin 1 af 8

Det vi tilbyder

 • Skræddersyet grafisk design
 • Webshop m. 150 produkter (inkl variationer)
 • Content Management System (CMS)
 • Fri hotline service og gratis opdatering
 • Back up af webshop
 • Dynamisk pictureslider
 • Professionelt nyhedsbrev
 • Kontaktformular
 • Sociale knapper (Facebook, Google+)
 • Professionelt e-mail system
 • Spamfilter og virusbeskyttelse
 • Front-end Editing
 • Responsive Design
 • Registrering af nyt domænenavn/dedelegering af eksisterede
pris på webshop

Tidligere glade kunder

Trae-nord.dk

Hansen-seest.dk

Powerlygter.dk

trustpilot fremragende score
=

Professional webshop med WooCommerce

WooCommerce er en udvidelse der kan tilføjes til det populære WordPress CMS. Det gør at man får glæde af alle funktionerne som WordPress tilbyder, samtidig med at man får et skalerbart webshopsystem, som kan bruges både af små og store virksomheder.

Hvorfor bruge WooCommerce?

WooCommerce har gjort det lettere for de ikke så teknisk-kyndige at kunne administrere sin webshop, samtidig med at de ikke har sparet på de vigtige funktioner, for dem som er lidt erfarne. Der er utallige af udvidelser til WooCommerce der hjælper med at gøre det lidt nemmere. Det betyder at integrering af systemer som lagerstyring, ordrehåndtering og forsendelse af varer er let tilgængelige. Dertil sørger WooCommerce også for en sikker platform, hvor både dig og dine kunder kan være trygge.

WooCommerce gør det derfor muligt, at lave en webshop, som er skræddersyet til dine behov og ønsker, så du kommer bedst i mål med din webshop.

Hvad koster WooCommerce?

WooCommerce er fuldstændigt gratis at bruge, hvorimod andre løsninger koster penge. Dette betyder at når du, som ejer af Woocommerce webshop, ikke behøver at betale ekstra udgifter i forhold til at have en webshop.

Har du brug for en webshop?

Få et GRATIS skræddersyet tilbud på jeres webshop

=

Hvorfor vælge WooCommerce?

Det kan være svært at overskue hvilket system man skal anvende til sin webshop, siden der efterhånden er en del at vælge imellem. Vi har samlet nogle grunde til vi mener at WooCommerce er et godt valg til et bredt udvalg af webshops.

WooCommerce er let at anvende

Det er ikke alle der har den største viden inden for webudvikling. Men med WooCommerce er processen blevet simplificeret så alle kan følge med. De har udviklet et simpelt og intuitivt kontrolpanel hvorfra du kan tilføje og redigere dine produkter, samt håndtere dine ordrer.

WooCommerce har utallige udvidelser

WooCommerce har et hav af udvidelser der strækker sig bredt. Det betyder at man kan finde de udvidelser der lige præcis passer til din webshop. Nogle af de funktioner som man kan hente ved udvidelser, er blandt andet ekstern ordrehåndtering, lagerstyring, fragthåndtering. Men mulighederne strækker sig langt, for at tilpasse sig til dine behov.

Med WooCommerce kan du sælge dit produkt

Med strukturen WooCommerce tilbyder og de udvidelser der ligger tilgængeligt, kan du sælge dit produkt. Om det er fysiske vare, digitale varer, abonnementer eller serviceydelser, så kan man med WooCommerce tilpasse webshoppen til det behov. Det er fantasien der sætter grænser for mulighederne med WooCommerce.

>

Integrationer med WooCommerce

Vi har samlet nogle af de integrationer som de fleste webshops benytter sig af.

Lagerstyring

WooCommerce har indbygget lagerstyring. Men det er ikke altid sådan lige at skifte fra sit nuværende. Flere og flere systemer tilbyder sin service som integration, for at gøre det nemmere for webshop ejere at samle deres platforme, samt sørge for at ens webshoplager altid matcher det fysiske.

Fragthåndtering

Driver man en webshop er det som oftest set, at der kommer til at indgå forsendelser i regnestykket. Dog kan man med integrationer som Shipmondo gøre oplevelsen nemmere for kunderne. Shipmondo tilbyder deres service som integration til WooCommerce. Det betyder at dine kunder frit* kan vælge mellem hvilket fragtfirma de ønsker deres varer leveret med. Derfor slipper du manuelt for at lave fragtsedler.

*Kræver selvstændige aftaler med fragtfirmaer

Betalingsmuligheder

Hvis du har i tankerne at tage betaling for varer du sælger på din webshop, skal der en form for betalingsgateway til. Her kan man med fordel tage et kig på PensoPay. De har de gængse valgmuligheder som de fleste kender, heriblandt betaling med Visa og Mastercard. Det starter fra 0 kr. + gebyr, og ønsker man at udvide valget af betalingsmuligheder, kan man med PensoPay også lave aftaler omkring MobilePay og ApplePay.

Sprogpakker

Ønsker man at drive en international webshop er det ikke nok kun at have en dansk webshop. Med WooCommerce kan man vælge mellem flere af de mest udbredte sprog i verden, så dit salg kan strække sig på tværs af landegrænserne og kunderne selv kan vælge deres sprog.

Du kan styrke din webshop

Når din webshop er lanceret, kan man herefter styrke den ved at gøre din platform mere synlig i den digitale verden. Læs mere hvordan SEO, Google Ads samt markedsføring på sociale medier kan gavne din virksomhed.

Google Ads

SEO

Sociale Medier

Du kan styrke din webshop

Når din webshop er lanceret, kan man herefter styrke den ved at gøre din platform mere synlig i den digitale verden. Læs mere hvordan SEO, Google Ads samt markedsføring på sociale medier kan gavne din virksomhed.

Google Ads

SEO

Sociale Medier

En nem og sikker proces

Det er utroligt vigtigt for os, at du kommer bedst muligt fra start med din webshop. Om du har en helt ny eller allerede veletableret webshop, vil vi sørge for en nem og sikker proces, der afstemmer forventninger og sikrer, at vi sammen kommer godt i mål med den bedste webshop løsning til dig

01 Opstart

For os er det utroligt vigtigt at vi bruger god tid på at forstå din vision for din forretning, så vi sammen kan skabe det bedste udgangspunkt for din nye webshop.
Med en tæt dialog afstemmer vi sammen dine mål, ønsker og behov. Med dette aftaler vi herefter en tryg og sikker handlingsplan for din nye webshop.

02 Udkast og tilretning

Når vi har alt hvad vi skal bruge til din webshop, udarbejder vi et skræddersyet design til din nye webshop. Her får du mulighed for se hvordan din nye webshop kommer til at se ud. Har du behov for ændringer eller tilføjelser, bliver disse selvfølgelig inkorporeret. Når designet er i hus, påbegyndes opsætningen af designet til din nye webshop. Du får også tilsendt et link, så du har mulighed for at se det færdige produkt.

03 Lancering

Med designet i hus, og opsætningen af din nye webshop er på plads, er vi klar til at lancere din nye webshop, og ejerskabet af siden overdrages til dig. Din webshop er nu i drift, og hermed er du klar til modtage ordrer fra dine kunder.

04 Markedsføring

Vi står altid klar med efterfølgende sparring til markedsføringen af din splinternye webshop. Hos House of SEO har vi en lang række specialister indenfor markedsføring, som står til rådighed, for at hjælpe jeres virksomhed på den rette vej. Vores specialister inden for Google Ads, Sociale medier, SEO, E-mail marketing samt tekstforfatning sidder klar til en dialog om, hvordan vi kan løfte dit salg til nye højder.

Brug for hjælp?

Vi er her for dig

Kontakt House of SEO, og lad os hjælpe dig i mål.
Ring til os:

27 92 92 92 

 

Eller send os en mail på shop@houseof-seo.dk
Udfyld denne kontaktformular for at blive ringet op