Ny hjemmeside - Få en ny WordPress hjemmeside nemt og hurtigt!

Ny hjemmeside

Få en ny hjemmeside eller webshop nemt og hurtigt!

Beregn din pris nemt og hurtigt

Du modtag et prisestimat indenfor de næste 24 timer

Hjemmeside

Webshop

Markedsføring

Beregn din pris nemt og hurtigt

Du modtag et prisestimat indenfor de næste 24 timer

Hjemmeside

Webshop

Markedsføring

Ny hjemmeside der er SEO venlig

Mangler du en ny SEO venlig hjemmeside, eller vil du optimere en eksisterende? Det er et af de spørgsmål mange stiller, når først de har fundet ud af, at en SEO venlig hjemmeside giver større omsætning og bedre resultater på virksomhedens bundlinje.

Mange gange kan det godt være hensigtsmæssigt, at beholde den eksisterende hjemmeside, såfremt den fra starten er bygget op i et CMS system som f.eks. WordPress eller Joomla. Er siden ikke dét, så anbefaler vi altid at lave en ny webside for virksomheden. Den behøver ikke at koste en formue, blot den er bygget op til formålet om SEO Optimering.

I mange tilfælde kan vi flytte udseendet / designet af den gamle hjemmeside over i et nyt system, det gør det nemmere for virksomhedens beslutningstager, at sige ja til et webside skift. Fremover vil det også betyde lavere driftsomkostninger og hurtigere opdateringer af informationer til jeres kunder.

Er det en shop I har, så skal I overveje om det er det mest hensigtsmæssige system I bruger, der findes rigtig mange systemer til at lave en god og flot webshop på et simpelt system. Det er et spørgsmål om hvor mange produkter eller services der tilbydes i den enkelte shop og hvilke krav der stilles til både funktionalitet, eksportering af data og meget andet.

Om det er det ene eller det andet CMS sytem gør egentlig ikke så meget, når man snakker om at lave en ny hjemmeside til virksomheden. Det mest afgørende er, hvad man ønsker at gøre med siden bagefter. F.eks. er der en eller flere der skal administrere hjemmesiden, så er det godt at have et flerbruger system (det har de fleste CMS systemer i dag). Skal der være begrænsninger på for den enkelte administrator, eller skal alle have den samme adgang. Det er noget man skal gøre sig tanker om inden der installeres et nyt CMS system.

 

 

ny hjemmeside

Der er mulighed for, at jeres kunder kan få adgang til et “privat” område hvor I f.eks. kan lægge dokumenter eller fakturaer til dem. Det kræver at der er et indbygget brugerstyrings system indbygget i det nye CMS og at det kan udvides til at kunne håndtere undersider, der er låste til en bestemt bruger.

Det er meget godt, at når I beslutter jer for at lave en ny hjemmeside til jeres virksomhed, at I prøver at få inspiration fra jeres kollegaer i marken eller fra andre hjemmesider som I godt kan lide. Det at I er klar over eller i hvert fald har en ide omkring hvordan den nye hjemmeside skal se ud betyder rigtig meget, når man skal igang med at lave en ny hjemmeside. Det er væsentligt nemmere for os at lave det første udkast til jer, når vi har noget at gå ud fra og ikke skal prøve at gætte os frem til hvad det er I ønsker.