Linkbuilding - Læs her omkring hvordan man laver linkbuilding

Linkbuilding

Linkbuilding er en af de vigtigste faktorer blandt off-site søgemaskineoptimering, også kaldet SEO.

Beregn din pris nemt og hurtigt

Du modtager et prisestimat indenfor de næste 24 timer.

Hjemmeside

Webshop

Markedsføring

Beregn din pris nemt og hurtigt

Du modtager et prisestimat indenfor de næste 24 timer

Hjemmeside

Webshop

Markedsføring

=

Hvorfor har virksomheder brug for linkbuilding?

Dagene for de gule sider, radio, aviser og tv-annoncer er forbi. Flere og flere søger på internettet, for at finde deres information eller underholdning. Hvis din kunde er online, skal du også være det. Virksomheder nu til dags har brug for deres egen webside, så deres kunder kan finde dem online.

At have en simpel webside er ikke nok. Som virksomheds ejer, har man brug for at gøre et eller andet så websiden eller virksomheden bliver mere synlig online. For at blive mere synlig online, må din webside rangere højt på søgeresultatet.

Linkbuilding
Linkbuilding
R

Evolutionen af linkbuilding

Linkbuilding fik sin popularitet da Google blev den største søgemaskine på internettet. Førhen var den eneste regel, at skaffe så mange links som muligt, for at lande I toppen af søgeresultatet. De fleste virksomhedsejere var indblandet i black-hat linkbuilding teknikker såsom link ordninger, link farme, link byttebørser, cloaking, doorway pages, kopieret indhold, duplikeret indhold og en masse andet.

Fordi mængden af links var den eneste regel som betød noget for at komme i toppen af søgeresultatet, havde webmastere travlt med at købe links i en massiv mængde. De ville ikke give prisen for kvalitetsindhold for søgningerne. Da Google’s Penguin søgealgoritme opdatering blev udgivet i April 2012, decimerede det websider der ikke gav værdi til søgerne. Penguin skiftede permanent vejen for søgeresultats arbejde. Websider er ikke længere rangeret på deres kvantitet, men på deres kvalitet.

Hurtige linkbuilding teknikker 

Den hurtigste måde at starte linkbuilding på er ved, at oprette profiler på de sociale medier såsom Facebook, Twitter, Google, Tumblr, Pinterest osv. Det er nemt og det er højkvalitets links enhver virksomhed i øvrigt burde lave –  også for senere hen at benytte sig af en evt. Facebook markedsføringskampagne, hvor de andre sociale medier indgår.

l

Indhold er konge

Jo flere Penguin opdateringer der kom, desto mindre er black-hat linkbuilding teknikker brugt og man har derfor fjernet sig fra denne metode. Under det nye system, vil kvaliteten af din websides tilfredshed blive den vigtigste faktor i bestemmelsen for hvordan du vil rangere i Googles søgeresultater.

j

Det er her linkbuilding kommer ind.

Som tidligere nævnt, for at få en webside i toppen af søgeresultatet, skal den rangere højere. For at få en webside til at rangere højere, skal websiden samle en stor mængde stemmer(i form af links), fra relevante og autoritative websider. Alt dette indgår i relevant og optimal søgemaskineoptimering af virksomhedens webside.

>

Tillid til os for at hjælpe dig

I House of SEO laver vi ikke linkbuilding som alle andre – vi kan gøre det bedre. I vores team er vi fokuserede på, at bygge en tilfredsstillende kvalitet først, og derefter generere sider af en vis kvalitet, baseret på dine keywords.

Vi vil få din webside til at rangere højt for de udvalgte keywords /søgeord, som vi sammen med dig har analyseret og fundet frem til. Dette vil give mest udbytte for dine reklamekroner. Herefter opbygger vi sider og undersider, indeholdende dine søgeord – og som er afstemt den respektive linkbuilding kampagne. I mange tilfælde er det vigtigt, at få siden til at rangere højere lokalt, i forhold til resten af landet.

Vi bygger høj optimerede websider, specielt egnet til linkbuildings formål. Hver side er målrettet til specifikke- og relevante keywords kombinationer, som resulterer i, at føre kunden til dine tilbud.

Google elsker lokale søgeresultater. Med specifikke geografisk målrettede søgeord og søgeords kombinationer, vil du rangere over national eller ikke-målrettet resultater.

Ved, at dominere Googles første side, vil du få en massiv mængde gratis trafik til dine tilbud.  Meget trafik til din side betyder et bedre afkast på bundlinjen. Med dine produkter og services som dominerer på Googles søgeresultater, vil dit salg øges markant. På vores hjemmeside kan du finde priser på SEO Optimering på abonnement eller til fast prisaftale.

Har du brug for hjælp til Linkbuilding, er du velkommen til at tage kontakt til os.

Brug for hjælp?


Vi er her for dig

Kontakt House of SEO, og lad os hjælpe dig i mål.
Ring til os:

27 92 92 92 

Eller send os en mail på info@houseof-seo.dk

Udfyld denne kontaktformular for at blive ringet op