OnSite SEO - Er der lavet on site på din side? Læs om on-site SEO her

OnSite SEO

Onsite SEO – hjemmesideoptimering er en del af SEO eller søgeoptimering

Beregn din pris nemt og hurtigt

Du modtager et prisestimat indenfor de næste 24 timer.

Hjemmeside

Webshop

Markedsføring

Beregn din pris nemt og hurtigt

Du modtager et prisestimat indenfor de næste 24 timer

Hjemmeside

Webshop

Markedsføring

Onsite SEO er processen, der beskæftiger sig med synlighed af din hjemmeside i de organiske søgeresultater. Det er målrettet til at få din side til at rangere højere på Google og andre søgemaskiner.

Google scanner alle sider på en hjemmeside

Google scanner alle sider på en hjemmeside og baseret på indholdet og interne link, viser den, den mest relevante side fra et websted. Vi skal ikke være målrettet på at ødelægge Googles søgealgoritme. I stedet skal vi være målrettet på at få optimeret websiden med OnSite SEO.

Helt overordnet handler OnSite SEO om, at få en SEO venlig hjemmeside som både svarer til det brugeren har søgt efter på Google, men også til det Google har fundet frem til og som er årsagen til, at virksomhedens webside er placeret i de første 1-5 søgeresultater.

Dit job som webmaster er svært, fordi du skal gøre det nemt for dem, der søger at forstå din hjemmeside og samtidig gøre det nemt og komfortabelt at bruge siden. OnSite SEO er ikke en umulig opgave at løse, de målrettede elementer skal bare optimeres.

Selvom virksomheden måske har besluttet sig for kun at benytte sig af Google Adwords, så er det stadig vigtigt at have hele websiden optimeret til søgemaskinerne – da det også kan påvirke resultatet i jeres Google Adwords kampagne.

onsite SEO House of SEO
onsite seo on page seo
i

Optimere dit indhold af tekst

Inkludér dine vigtigste søgeord i dit indhold. Husk altid, at det er dét søgeord med den højeste søgescore. Bliv ikke grådig og vær ikke for effektiv. En god regel er kun 2-3 gange i dit indhold. Det betyder, at dit søgeord må kun opstå 2-3 gange i dit indhold. Helst bør der være et søgeord for intro, bodytekst og resumeet. Et længere indhold skal have 5-6 søgeord.

Hvis du vil vide mere om andre on-page rangeringsfaktorer, er du velkommen til at tale med vores SEO eksperter uden nogen forpligtelser.

Vi kan få din webside rangeret på de første sider af søgeresultaterne med de rette søgeord. Vi vil hjælpe dig med at identificere problemer og sætte KPIs til at nå dine mål. Vores firma bruger innovative værktøjer til at spore, måle og analysere disse målinger, til at forbedre dit websteds effektivitet yderligere. Vi er overbeviste – og stolte af vores kvalitetsarbejde, og vi kan bringe din virksomhed til det næste niveau. På vores hjemmeside kan du finde priser på SEO Optimering på abonnement eller til fast prisaftale.

T

Når virksomheder kigger sig rundt efter virksomheder på nettet

Når virksomheder kigger sig rundt efter andre virksomheder på nettet, vil de skrive visse søgeord i Google eller andre søgemaskiner. Som det næste koncentrerer vi os om  Google, som vil respondere med hundredvis af resultater. De hundrede sider er dem, Google fandt mest vigtige for den indledende forespørgsel. Brugere vil klikke på de websider, der er rangeret først –  typisk de første 1 – 5 resultater. Det er lige præcis dét Onsite SEO handler om; det er processen der beskæftiger sig med at være sikker på at Google kan forstå og finde din side for relevante ord eller sætninger.

Det er en rigtig god idé at sætte sig ind i, hvordan virksomheden får den bedste søgemaskineoptimering for deres webside, enten ved selv at lave det, eller ved at søge professionel hjælp til hele SEO opgaven.

U

Søgeord er basis byggesten og fundamenter for SEO. Det er de ord du ønsker din side skal rangeres for

  • En god måde at se efter søgeord på, er ved at bruge Googles “søgeord planner“. Du kan starte med at skrive nogle idéer til søgeordene ind og så vente på resultatet. Nu vil du kunne se det gennemsnitlige resultat af søgninger per måned for hvert søgeord. I praksis er det bedst, at vælge det søgeord, der har haft det højeste antal månedlige søgninger.
  • Husk du skal kigge på hvad folk søger på, og tilpasse din webside efter det.
  • Som du sikkert ved, er der forskellige måder at sige de samme ord på, så det giver god mening at tjekke hvordan folk udtaler søgeforespørgslerne. Når du er færdig med at finde dine søgeord, må du indarbejde dem i dit indhold. Det kan være indhold i form af tekst, billeder eller videoer.

Følg os på Facebook: House of SEO

Har du brug for hjælp til Onsite SEO, er du velkommen til at tage kontakt til os.

Brug for hjælp?


Vi er her for dig

Kontakt House of SEO, og lad os hjælpe dig i mål.
Ring til os:

27 92 92 92 

Eller send os en mail på info@houseof-seo.dk

Udfyld denne kontaktformular for at blive ringet op