Webanalyse -Få forbedret din hjemmesides effektivitet

WEBANALYSE

Få hjælp til Webanalyse

Beregn din pris nemt og hurtigt

Du modtager et prisestimat indenfor de næste 24 timer.

Hjemmeside

Webshop

Markedsføring

Beregn din pris nemt og hurtigt

Du modtager et prisestimat indenfor de næste 24 timer

Hjemmeside

Webshop

Markedsføring

Hvad er Webanalyse?

Et Webanalyse er målingen, indsamlingen, analyseringen og rapporteringen af webdata for at kunne forstå og optimere webbruget. Det bliver ikke kun brugt som en proces til at måle webtrafik, men kan også bruges som et værktøj til ens forretnings- og markedsundersøgelser, for at kunne vurdere og forbedre din hjemmesides effektivitet.

En Webanalyse er et meget godt hjælpemiddel, for enhver virksomhed med en digital tilstedeværelse, som for eksempel en hjemmeside. Man kan kontrollere hvordan ens potentielle kunder interagerer med ens hjemmeside og på den måde kan man tilpasse deres brugeroplevelse for at kunne øge ens salg, klikrate og konverteringer.

Webanalyse

 Sådan fungerer Webanalyse

Kort sagt, er en webanalyse et værktøj til at finde ud af, hvor mange besøgende man har haft på sin side, hvordan de interagerer med siden, samt hvor høj en afvisningsrate man har. På den måde kan man forbedre ens side, og sørge for at de besøgende der kommer til siden, bliver der i nok tid til at kunne interagere med siden.

Det er meget vigtigt, at ens hjemmeside er nem og overskuelig for ens kunder, så de nemt kan navigere rundt. Samt skal der være CTA (Call To Action) for at lave konverteringer, især på mobilenheder, da 85% bruger mobiltelefoner til at søge på nettet.

Har du brug for et sundhedstjek til dit hjemmeside, er du velkommen til at tage kontakt til os.

Book En Times Gratis Rådgivning 

Book en times gratis konsultation med vores specialister, så vi kan hjælpe dig godt videre.

Du får konkret, løsningsorienteret vejledning og lærer os at kende, så du bedre kan vurdere os som din eventuelle kommende samarbejdspartner.
Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til os på
27 92 92 92.

  webanalyse

  Fordelene ved Webanalyse

  En fordel ved at udføre en Webanalyse er, at den b.la. kommer til at fortælle om hvor mange brugere og besøgende man har haft, på et hvilket som helst tidspunkt, hvor de kommer fra, hvad de har lavet på hjemmesiden og hvor lang tid de har brugt på hjemmesiden.

  En anden ting som en Webanalyse også vil fortælle er afvisningsprocenten. Den fortæller om hvor mange brugere der har besøgt siden uden at interagere med den. På den måde vil man kunne forbedre ens side, så folk kommer til at bruge mere tid og interagerer med hjemmesiden. 

  Brug for hjælp?


  Vi er her for dig

  Kontakt House of SEO, og lad os hjælpe dig i mål.
  Ring til os:

  27 92 92 92 

   

  Eller send os en mail på info@houseof-seo.dk

  Udfyld denne kontaktformular for at blive ringet op