LinkedIn annoncer - Vi starter din LinkedIn kampagne i dag

LinkedIn Annoncer - smart markedsføring

LinkedIn annoncer er den nemme måde til målrettet annoncering i B2B markedsføring.

Beregn din pris nemt og hurtigt

Du modtager et prisestimat indenfor de næste 24 timer.

Hjemmeside

Webshop

Markedsføring

Beregn din pris nemt og hurtigt

Du modtager et prisestimat indenfor de næste 24 timer

Hjemmeside

Webshop

Markedsføring

t

Hvad er LinkedIn annoncer

LinkedIn annoncer er en ren B2B markedsplads, som kan være attraktiv for små virksomheder til at finde nye kunder. Det er nemt og billigt sammenlignet med andre medier, at komme i gang med markedsføringen på LinkedIn.

Fordele ved LinkedIn annoncer

Nogle af de fordele din virksomhed kan få ved annoncering på LinkedIn, er at du kan målrette dine annoncer mod bestemte målgrupper såsom alder, branche, køn, osv. Med andre ord, det bliver nemmere for dig at optimere dine annoncer til at være mest effektive, så du rammer din målgruppe, med færrest mulige udgifter.

linkedin ads house of seo

Book En Times Gratis Rådgivning 

Book en times gratis konsultation med vores specialister, så vi kan hjælpe dig godt videre.

Du får konkret, løsningsorienteret vejledning og lærer os at kende, så du bedre kan vurdere os som din eventuelle kommende samarbejdspartner.
Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til os på
27 92 92 92.

  Andre fordele

  En anden fordel ved at benytte sig af LinkedIn annoncering er, at der ikke er mange af virksomhedens konkurrenter, som tænker over muligheden for direkte markedsføring til målrettede grupper på LinkedIn. De fleste tænker på Google Ads, eller andre former for “Pay Per Click” annoncering. Det er derfor det er vigtigt at din virksomhed er helt med på fronten nu, for at fange så mange kunder som muligt fra LinkedIn annoncer. Generelt er markedsføring på de sociale medier, stadig billigt og overkommeligt for de fleste mindre virksomheder, som ikke har et kæmpe reklamebudget.

  Hvis du opsætter din annoncekonto hos LinkedIn på den rigtige måde, og målretter dine annoncer til den målgruppe der passer netop til dine produkter eller services. Så kan du for relativt små penge, få en enorm effekt, og dermed tiltrække nye kunder, som du muligvis ikke havde fået på anden vis.

  Det er meget vigtigt, at virksomheder ikke ignorerer sociale medier. Det er her de nye kunder kan findes, og det er her over 1 milliard mennesker tumler rundt hver eneste dag.

  Der er rigtig meget at vinde, mange penge at spare, og stort set ikke noget man kan gøre forkert, ved at starte en markedføringskampagne med LinkedIn annoncer.

  Dette skal du være opmærksom på

  Vi mener, at det er vigtigt at være synlig for din virksomhed og ikke kun have fokus på OnSite SEO og Linkbuilding, men også være repræsenteret på de sociale medier. Det er her, der er rigtig mange penge at spare. Det er også her, virksomheden kan finde mange nye kunder, som måske ikke kender til jer, eller som slet ikke var klar over at netop jeres produkter kan købes lige her. Gør opmærksom på virksomheden ved en effektiv og skræddersyet markedsføringskampagne på LinkedIn, og på de mange andre sociale medier.

  Som et godt råd giver vi til alle vores kunder, som enten ikke er på LinkedIn endnu, eller ikke har prøvet markedsføringsdelen med LinkedIn at de skal;

  Starte med at oprette en virksomhedsside på LinkedIn. Skriv en smule omkring din virksomhed, og om de produkter eller services som du tilbyder. Der er rigtig mange virksomheder der kigger på de sider, for at finde partnere, leverandører og lignende på LinkedIn. Det er nemt og anonymt, og derfor meget belejligt for de fleste indkøbere, at checke en virksomheds produkter og services ud; uden at skulle konfronteres med lange telefon samtaler og andet bagefter.

  Sørg for at din virksomhed er synlig allerede i dag, det er helt gratis at oprette en virksomheds side på LinkedIn, og det er frygteligt nemt og hurtigt at gøre. Det er noget du selv kan gøre hurtigt og bekvemt.

  Kontakt os, så opretter vi dine annoncer på LinkedIn

  Står du og mangler hjælp til at komme i gang med din LinkedIn kampagne, så kontakt os i dag. Vi står klar med råd og vejledning så du kommer godt fra start.

  linkedin annoncering house of seo

  Brug for hjælp?


  Vi er her for dig

  Kontakt House of SEO, og lad os hjælpe dig i mål.
  Ring til os:

  27 92 92 92 

  Eller send os en mail på info@houseof-seo.dk

  Udfyld denne kontaktformular for at blive ringet op