Webbureau Odense - Skræddersyet hjemmesider til dine behov

Webbureau Odense

360 graders professionelt webbureau i nærheden af Odense

Beregn din pris nemt og hurtigt

Du modtager et prisestimat indenfor de næste 24 timer.

Hjemmeside

Webshop

Markedsføring

Beregn din pris nemt og hurtigt

Du modtager et prisestimat indenfor de næste 24 timer

Hjemmeside

Webshop

Markedsføring

Webbureau i nærheden af Odense  med alle ydelser

Hjemmeside

Vi designer moderne WordPress hjemmesider, der er brugervenlige, mobilvenlige og konverteringsklar.

Webshop

 Vi leverer moderne og effektive WooCommerce webshops, der passer til jeres målgruppe og øger konverteringen.

Marketing

Vi hjælper dig med at nå ud til dine kunder, med SEO, Google Ads, Facebook Ads og andre platforme.

SEO Firma og webbureau kolding

Webbureau Odense

Ønsker du at være fuldt optimeret på din hjemmeside, så den rangerer højest i Google? Så kontakt House of SEO – dit aktuelle webbureau i nærheden af Odense. Vi er et fullservice digitalt bureau, der leverer overkommelige løsninger inden for web og marketing. Vores professionelle webløsninger dækker samtlige aspekter af online marketing lige fra SEO, Google Ads, sociale medier, hjemmesider, webshop, hosting, m.m. Alle vores services har til fælles, at de kan danne rammen for din fremtidige digitale vækst.

Grunde til at vælge House of SEO som webbureau

Tandlægeinstitut.dk

Shobdk.dk

Vores specialistteam af webudviklere, programmører og marketingkonsulenter har mange års erfaring med at skabe vækst for små og mellemstore virksomheder herunder i Odense. Når vi samarbejder med virksomheder, stræber vi efter effektiv og direkte kommunikation, derfor er vi altid tilgængelige på telefon, e-mail, eller andre online platforme. Vores webbureau ligger tæt på Odense, men vi er fleksible omkring kundemøder, da vi gerne afholder dem på vores eller dit kontor. Ved samarbejde med House of SEO tilpasser vi vores serviceydelser efter kundens specifikke behov med skræddersyede løsninger.

Relationen bygger på tæt kundekontakt med en specialist, hvad end dit online projekt skal starte fra bunden, eller du skal udvikle din digitale virksomhedsprofil. Du modtager professionel rådgivning, der hjælper din virksomhed, med at blive tilgængelig på relevante platforme for den rette målgruppe. Vi målretter indsatsen for at dække behovet for din specifikke forretningsmodel. Vi garanterer øget synlighed og trafik på din webside, uanset om du som kunde er ny eller har erfaring på markedet.

 

Simpel online tilstedeværelse med WordPress

Det er simpelt at få oprettet en hjemmeside hos os, da vi følger samme proces, som vi har anvendt på mange tidligere projekter. Processen består af at du indleder kontakt med vores specialist, som hjælper dig med at opsætte, redigere og lancere din hjemmeside, så den til slut opfylder dine ønsker. Specialisten kan hjælpe dig med webdesign, formål, indhold, brugervenlighed og søgemaskineoptimering af din hjemmeside, så den afspejler din virksomheds identitet. Ved at følge vores tilgang, er resultatet altid en flot og brugervenlig hjemmeside, som dig og dine kunder er glade for.

Vores webbureau anvender et klassisk system, så vores kunder i Odense og andre steder i Danmark kan få en hjemmeside, som de selv nemt kan administrere. Hos House of SEO arbejder vi med det mest brugbare CMS (content management system), nemlig WordPress, som langt hovedparten af hjemmesider udvikles i. Med en hjemmeside i WordPress får du en specialdesignet løsning, hvor hjemmesiden er professionelt opbyget af grafiske elementer. I dette system kan du efterfølgende nemt logge ind og tilpasse hjemmesidens design efter behov.

Hvis du tilgengæld ønsker en webshop, så har WordPress et e-handels plugin i form af WooCommerce, der tilbyder en række temaer for at opsætte din virksomheds produkter. Du kan også selv tilpasse vores skræddersyede løsninger i WooCommerce. Som WooCommerce bruger har du en række funktioner og muligheder tilgængelige for din webside, for at styrke brugervenlighed og brugeropvelse. Det er vigtigt at designet for din webshop er brugervenligt, da kunder vælger virksomheder til og fra på baggrund et kort førstehåndsindtryk. Med en skræddersyet webshop kan du sikre en god brugeroplevelse for din kundegruppe.

 

Grunde til at vælge en brugervenlig hjemmeside:

  • Et flertal af brugere i Google stoler ikke på virksomheder uden hjemmeside
  • Synlighed i Google og andre søgemaskiner
  • Tilgængelighed for kunder på sociale medier
  • Øget salg og vækst
=

Skal vi fortælle mere over uforpligtende snak?

Er din virksomhed placeret i Odense, er vi ikke langt derfra. Vi kommer gerne på besøg til en uforpligtende snak – også selvom din virksomhed ikke er billigende på Fyn. House of SEO er altid åben for en samtale om din fremtidige digitale vækst. Kontakt os direkte på telefonen på 27 92 92 92 eller send en mail til info@houseof-seo.dk. Vi glæder os til at høre hvordan vi kan samarbejde med dig.

Hvorfor skal du vælge webbureau House of SEO?

DU ejer din hjemmeside

l

Professionelt webdesign

Skræddersyede priser

Fantastisk kundeservice

Hosting af wesiden

DU ejer din hjemmeside

l

Professionelt webdesign

Fantastisk kundeservice

Hosting af wesiden

Skræddersyede priser

House of SEO – din vej til synlighed

Som webbureau i nærheden af Odense ønsker vi aktiv dialog med lokale kunder.
Vi følger en tilgang, hvor vi gennemgår din forretning i forhold til, hvordan du kan tiltrække flest mulige kunder. For at opnå synlighed, er det vigtigt med en online marketing strategi, da meget af markedsføring foregår online. Som vores samarbejdspartner udvikler vi en strategisk plan for at hjælpe dig med at indfri din målsætning. Konkret består det af en analyse af din hjemmeside, hvor vi dykker ned i, hvad der skal optimeres.

Inden for online marketing er vi certificerede i disciplinerne SEO og Google Ads. Begge kan være afgørende for topplaceringerne i Google. SEO er frem for alt optimering af din websides tekstindhold. Vores tilgang er at udføre søgeordsanalyser, hvor vi finder de søgeord, der generer flest besøg for din virksomhed. Vi er klar til at optimere din hjemmeside til at rangere højere i Google, både i lokale og nationale søgninger. Siden 2017 har vi hjulpet virksomheder med at øge deres placering i Google, så vi er dit webbureau i for dig i Odense, uanset om du ønsker trafik med betalte eller organiske annonceringsværktøjer.

Da vi også har specialiseret os i sociale medier, kan vi hjælpe dig med markedsføring på Facebook, Instagram og andre digitale platforme. Med en markedsføringskampagne på digitale platforme som Facebook kan din virksomhed nå ud til en større kundegruppe, da disse platforme besidder mange nye værktøjer til målretning af kunder. Hos House of SEO har vi hjulpet mange virksomheder med annoncering på digitale medieplatforme. Vi hjælper gerne med din digitale vækst, du skal blot fortælle om dine ønsker, så udarbejder vi en løsning til din virksomhed.

Grunde til at vælge annoncering som værktøj

  • Din målgruppe er på Google og de sociale medier
  • Dine konkurrenter er på Google og de sociale medier
  • Markedsføring efter dit budget
  • Målbar markedsføring

Brug for hjælp?


Vi er her for dig

Kontakt House of SEO, og lad os hjælpe dig i mål.
Ring til os:

27 92 92 92 

Eller send os en mail på info@houseof-seo.dk

Udfyld denne kontaktformular for at blive ringet op