Webbureau København - Vi har mange års erfaring med websites

Webbureau København

360 graders professionelt webbureau i nærheden af København

Beregn din pris nemt og hurtigt

Du modtager et prisestimat indenfor de næste 24 timer.

Hjemmeside

Webshop

Markedsføring

Beregn din pris nemt og hurtigt

Du modtager et prisestimat indenfor de næste 24 timer

Hjemmeside

Webshop

Markedsføring

Webbureau i nærheden af København  med alle ydelser

Hjemmeside

Vi designer moderne WordPress hjemmesider, der er brugervenlige, mobilvenlige og konverteringsklar.

Webshop

 Vi leverer moderne og effektive WooCommerce webshops, der passer til jeres målgruppe og øger konverteringen.

Marketing

Vi hjælper dig med at nå ud til dine kunder, med SEO, Google Ads, Facebook Ads og andre platforme.
SEO Firma og webbureau kolding

Webbureau København

House of SEO er et fullservice webbureau for dig i København der har ambitionen om at opnå succes med online marketing. Vores ekspertise strækker sig over et bredt udvalg af web- og marketingløsninger, der udvikles i samarbejde med kunden. Vi kan oprette en ny hjemmeside eller webshop til din virksomhed, som er designet efter din virksomheds behov og ønske. Udover selve oprettelsen tilbyder vi også optimering af din webside med markedsføring på Google inden for SEO og Google Ads. Ligeledes kan vi også styrke din virksomheds synlighed med annoncering på de sociale medier.

Grunde til at vælge House of SEO som webbureau

Tandlægeinstitut.dk

Shobdk.dk

Vores mål er at skabe en løsning for jeres digitale forretning på kort sigt såvel som på den lange bane. Vores team af specialister arbejder struktureret med fokus på at skabe den rigtige visuelle identitet for din virksomhed. Vi samarbejder med store og små virksomheder og vi er tilgængelige for alle virksomheder, ikke kun i København men overalt i landet. Meget af vores kommunikation med kunder foretages via telefon, e-mail eller platformen Google Meets. Men vi vil gerne være fleksible, derfor besøger vi gerne din virksomhed, ellers er vores kontor altid åbent for besøgende kunder.

Vi ønsker at opbygge positive relationer med vores kunder, så vi er altid villige til at samarbejde med virksomheder. Når du samarbejder med House of SEO, vil en af vores specialister løbende sparre med dig, for at udarbejde en skræddersyet løsning. Vi har erfaring i både små opgaver og større løsninger, så som udgangspunkt er alle webprojekter et samarbejde værdigt. Vores samarbejdsevne med kunder er opbygget på flere års erfaring i branchen.

 

Profesionelle websider i WordPress

House of SEO udvikler hjemmesider i WordPress, det mest brugervenlige CMS (content management system), som er den perfekte open-source løsning til et unikt webdesign, da alt på siden kan redigeres løbende. Du får en fast specialist, som gennemgår detaljerne for din hjemmeside før lancering. Specialisten udarbejder et test-side design, som derefter tilpasses efter dit ønske. Til slut implementeres et brugervenligt webdesign med indhold der matcher budskabet i din virksomhed. Efterfølgende kan du som
kunde selv administrere og rette indholdet af løsningen f.eks. nyhedsbrev, blog og billeder på siden.

Vores løsninger inden for webshop er designet i plugin’et til Word Press, nemlig WooCommerce. Dette plugin indeholder flere muligheder såsom produktkatalog, som viser din forretnings serviceydelser i et struktureret format. Dette kan gøre det nemmere at finde serviceydelserne og fremskynde købsprocessen for dine kunder. Ligesom med vores hjemmesideløsninger så udvikles
webshoppen i samarbejde mellem specialist og kunde. Som kunde kan du nemt tilføje udvidelser med de applikationer der findes til både WordPress og WooCommerce.

Vi garanterer en løsning der sikrer øget vækst og trafik. Vores opgave er samtidigt at sikre at vores kunder modtager dokumentation for deres løsning gennem løbende sporing og rapportering. WooCommerce viser også rapporter af effektiviteten af din webshop, så du kan se hvilke funktioner og produkter i dit katalog, der sælger bedst. Vi holder derfor løbende opfølgning på dit projekt, da optimering er en løbende proces, som kræver jævnlige justeringer af søgeord. For at følge nye behov fra kunder og Google guider vi dig til de rette produktbeskrivelser.

 

Grunde til at vælge en brugervenlig hjemmeside:

  • Et flertal af brugere i Google stoler ikke på virksomheder uden hjemmeside
  • Synlighed i Google og andre søgemaskiner
  • Tilgængelighed for kunder på sociale medier
  • Øget salg og vækst
=

Vil du høre mere om dine muligheder?

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan du kan få gavn af dit fullservice webbureau til dig og din virksomhed i København. Kontakt os for en uforpligtende snak og hør mere om dine muligheder for online marketing og webside. Ring direkte på telefonen på 27 92 92 92 eller send en mail til info@houseof-seo.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Hvorfor skal du vælge webbureau House of SEO?

DU ejer din hjemmeside

l

Professionelt webdesign

Skræddersyede priser

Fantastisk kundeservice

Hosting af wesiden

DU ejer din hjemmeside

l

Professionelt webdesign

Fantastisk kundeservice

Hosting af wesiden

Skræddersyede priser

House of SEO – din vej til digitale løsninger

Vores webbureau tilbyder professionel søgemaskineoptimering og synlighed. Det er afgørende for din online succes at dine kunder kan finde din tjeneste i Google. SEO er optimering af hjemmesidens tekster efter relevante søgeord. Udover de organiske søgeresultater, kan vi også hjælpe med betalt annoncering via en Google Ads kampagne. I samarbejde med vores specialist målretter vi kampagnen efter dine kunder, og analyserer data på brugerfeedback. Fokus med optimeringen er at generere flest henvendelser for dit budget, som giver dig mulighed for mere trafik og øget omsætning.

House of SEO har også webløsninger inden for sociale medier. Hvis du øger din tilslutning til sociale medier, vil det hjælpe med at øge kendskab til din forretning. Med Facebook annoncering kan kampagner målrettes din målgruppe så du nemt kan komme i kontakt med dine kunder. Vores specialist holder sig opdateret på området, og kan sammen med dig udarbejde en plan, for at nå dine mål med denne markedsføringsform. Med planlagt feedback kan vi kombinere dine ønsker og vores tekniske erfaring for at skabe øget forretningsværdi på digitale platforme som Facebook, Instagram, m.m

Vores digitale markedsføringsløsninger dækker en bred vifte af vedligeholdelse af din hjemmeside, webshop eller sociale medier. Vores webbureau er innovativt med stort kendskab inden for IT- og webudvikling, og vi er altid til rådighed for at forbedre dine medieplatformes optimering. Vores mål er et dynamisk samarbejde med vores kunder, der kan skabe bedst mulige resultater for deres virksomhed. Det sidste skyldes at i vores optik, er god og klar kommunikation grobund for digital vækst.

Grunde til at vælge annoncering som værktøj

  • Din målgruppe er på Google og de sociale medier
  • Dine konkurrenter er på Google og de sociale medier
  • Markedsføring efter dit budget
  • Målbar markedsføring

Brug for hjælp?

Vi er her for dig

Kontakt House of SEO, og lad os hjælpe dig i mål.
Ring til os:

27 92 92 92 

Eller send os en mail på info@houseof-seo.dk

Udfyld denne kontaktformular for at blive ringet op