Webbureau Aarhus - Vi har 12+ års erfaring - Beregn pris her

Webbureau Aarhus

360 graders professionelt webbureau i nærheden af Aarhus

Beregn din pris nemt og hurtigt

Du modtager et prisestimat indenfor de næste 24 timer.

Hjemmeside

Webshop

Markedsføring

Beregn din pris nemt og hurtigt

Du modtager et prisestimat indenfor de næste 24 timer

Hjemmeside

Webshop

Markedsføring

Webbureau i nærheden af Aarhus  med alle ydelser

Hjemmeside

Vi designer moderne WordPress hjemmesider, der er brugervenlige, mobilvenlige og konverteringsklar.

Webshop

 Vi leverer moderne og effektive WooCommerce webshops, der passer til jeres målgruppe og øger konverteringen.

Marketing

Vi hjælper dig med at nå ud til dine kunder, med SEO, Google Ads, Facebook Ads og andre platforme.

Webbureau Aarhus

Webbureau Aarhus

Har du nogensinde overvejet fordelene ved at få din hjemmeside optimeret? House of SEO er dit webbureau i nærheden af Aarhus, der tilbyder web- og marketingløsninger, som kan skabe digital vækst for din virksomhed. Vi er et fullservice digitalt bureau som varetager alt inden for online marketing. Vi servicerer virksomheder inden for annoncering i Google både med organisk SEO og betalt Google Ads, lige såvel som vi står for udvikling af din hjemmeside og webshop, samtidigt med at vi er eksperter i sociale medier. Fokus for vores løsninger er at styrke din online tilstedeværelse.

Grunde til at vælge House of SEO som webbureau

Tandlægeinstitut.dk

Shobdk.dk

Bag vores serviceydelser står et team af specialister, som har mange års erfaring med webudvikling og optimering. Hos House of SEO har vi samarbejdet med både små og store virksomheder omkring synlighed. Vi dyrker de nære kunderelationer, hvor vi lærer din virksomheds ambitioner og mål at kende, med henblik på tilpasse vores løsninger på dit behov. Meget af vores korrespondance med kunder er igennem mail og telefon, men vi kigger gerne forbi og afholder kundemøder på jeres kontor i Aarhus. Derudover er vores dør selvfølgelig også åben, hvis i vil aflægge os et besøg på vores kontor uden for Aarhus.

Vi er ikke langt fra Aarhus, men vores serviceydelser er tilgængelige for alle virksomheder i Danmark. Vi afholder også gerne fysiske møder på vores eller jeres kontorer, hvis i er beliggende i en anden dansk by. Uanset din virksomheds størrelse eller geografiske placering, står vi klar til at indgå et samarbejde med dig. Vi hjælper dig med øget trafik for den rette målgruppe gennem de rigtige annonceringsværkstøjer, for at skabe synlighed og dermed omsætning.

 

Hjemmeside eller webshop i WordPress

Vi udvikler funktionelle hjemmesider og webshops, der specialdesignes af vores webudviklere, så din visuelle identitet tilpasses din virksomheds vision. Udgangspunktet er at vores specialist opsætter din hjemmeside eller webshop i samarbejde med dig, så den lever op til forventningerne, før den bliver lanceret. Inden produktet er online får du sendt en test-side, hvor der afsættes tid til rettelser af grafisk design og struktur. Slutproduktet er et professionelt udarbejdet webdesign, opstillet med tekst- og billedindhold og brugervenlig navigation.

Når vi udarbejder hjemmesider skræddersyer vi designet efter dig og dine kunders behov. Vores erfaring viser, at kunder vægter den gode brugeroplevelse højt, så derfor det vigtigt med et brugervenligt system. Alle vores hjemmesideløsninger er udviklet i WordPress, et CMS hvor kunden selv kan redigere og tilpasse indholdet (nyheder, blogindlæg, billeder, m.m.) efter eget ønske. Til Webshops eksisterer WooCommerce, som er et plugin til WordPress. Med dette system kan House of SEO ligeledes designe en funktionsdygtig Webshop for din virksomhed.

Vores dygtige programmør hjælper dig, med at finde de rigtige plugins og moduller, så din hjemmeside eller webshop præsenteres med dit forretningsformål. Vi udvikler din virksomheds grafiske profil, med henblik på at konvertere nye kunder. Med vores tilgang har vi skabt løsninger for mange kunder, så vi står klar, hvis du vil opnå dit fulde digitale potentiale. Vi garanterer at øget synlighed kan styrke din forretningsværdi, derfor har vi også specialiseret os i hvordan annoncering kan synliggøre din virksomhed i søgemaskiner som f.eks. Google eller Bing.

 

Grunde til at vælge en brugervenlig hjemmeside:

  • Et flertal af brugere i Google stoler ikke på virksomheder uden hjemmeside
  • Synlighed i Google og andre søgemaskiner
  • Tilgængelighed for kunder på sociale medier
  • Øget salg og vækst
=

Lad os tage en snak

Vil du høre mere, så lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi er dit webbureau nær Aarhus, som altid er åben for et samarbejde. Kontakt os direkte på telefonen på 27 92 92 92 eller send en mail til info@houseof-seo.dk. Vi glæder os til at høre hvordan vi kan samarbejde med dig.

Hvorfor skal du vælge webbureau House of SEO?

DU ejer din hjemmeside

l

Professionelt webdesign

Skræddersyede priser

Fantastisk kundeservice

Hosting af wesiden

DU ejer din hjemmeside

l

Professionelt webdesign

Fantastisk kundeservice

Hosting af wesiden

Skræddersyede priser

House of SEO – din vej til nye kunder

Som webbureau i nærheden af Aarhus vil vi gerne snakke med dig om dine muligheder for SEO eller Google Ads annoncering. Ved brug af disse markedsføringsdiscipliner kan vi synliggøre din forretning i Google. Betalt annoncering med Google Ads kan på kort tid generere kundetrafik, da man automatisk får højere placering i Google. Samtidigt kan man med organisk søgemaskineoptimering (SEO) optimere sin hjemmesides naturlige synlighed. Vi scanner din virksomhed og opretter søgeord der er relevante for søgeresultater.

Vi kan også hjælpe dig med at ramme din målgruppe på andre kanaler end din hjemmeside eller webshop. Med Facebook Marketing eller annoncering på Instagram, LinkedIn, m.m. kan du kommunikere med dine kunder og skabe øget trafik og omsætning for din forretning. Disse medieplatforme tilbyder en række forskellige muligheder for annoncering og kampagner, der kan hjælpe dig med at øge synligheden og interaktionen (likes, kommentarer osv.) på dine sociale medier. Vores specialister har omfattende kendskab til markedsføring på sociale medier og vi opdaterer os løbende på nye trends inden for området.

House of SEO står for alt det tekniske og hjælper dig med at anvende de rigtige værktøjer til succesfuld annoncering. Vi sørger for at målrette annoncerne, så de når ud til eksisterende og potentielle kunder, og holder løbende rapportering af resultater. Vores webbureau skaber altid målbare resultater, og gennemfører de mål vi bliver enige om for samarbejdet. Bliv en aktiv medspiller i samarbejdet med vores webbureau og oplev de økonomiske og forretningsmæssige fordele ved resultatskabelsen.

Grunde til at vælge annoncering som værktøj

  • Din målgruppe er på Google og de sociale medier
  • Dine konkurrenter er på Google og de sociale medier
  • Markedsføring efter dit budget
  • Målbar markedsføring

Brug for hjælp?


Vi er her for dig

Kontakt House of SEO, og lad os hjælpe dig i mål.
Ring til os:

27 92 92 92 

Eller send os en mail på info@houseof-seo.dk

Udfyld denne kontaktformular for at blive ringet op