SEO tips 2018 - Læs hvordan du sørger for en opdateret søgeoptimering

SEO TIPS 2018

Del 1.
Mangler du SEO tips 2018? Og er du up to date med de nyeste søgemaskine optimerings tips? Hvis ikke, kan du risikere at gå glip af en masse gode resultater for din hjemmeside. Som nogle måske allerede ved, står SEO for search engine optimization, og betyder at optimere dit web indhold, således at det vises oftere i søgeresultaterne.
Gør det forkert, og dit indhold kunne lige så vel være usynligt. Men gør du det derimod rigtigt, kan du høste belønningen, som blandt andet er mere trafik, som kan lede til flere konverteringer, forbedre lead genereringer, og booste salg.
-Og enhver forretning vil have mere trafik, leads og salg, ikke sandt?

Men problematikken for mange består i den konstante udvikling af metoderne hvorpå man udfører sin SEO. De har ændret sig meget i løbet af årene. Det betyder at søgemaskineoptimerings teknikker som virkede for 5 år siden ikke nødvendigvis gør idag, meget sjældent faktisk.
Derfor har vi samlet nogle tips som stadig virker, så du kan sikre dig at du har de nødvendige SEO tips 2018, og at du bruger den bedste SEO strategi for det kommende år.
Vi har samlet en række tips fra vores eksperter, som deler deres foretrukne SEO tips 2018 og taktikker til at bygge god og vedvarende trafik i 2018.
Som du hurtigt vil danne dig et billede af, er fællesnævneren for alle rådene, at skabe godt og originalt indhold, som vil være til hjælp for de besøgende. Dog har hvert råd sin egen unikke tilgang.

Er du klar til vores SEO tips 2018? Lad os starte:

1. Forbedr dine ‘næsten’ opslag. Vi anbefaler at omskrive dine indlæg, som næsten rangerer højt.
Vi forestiller os, at du har et par stykker af netop disse. Find dem i din Google Analytics, ved at gå til Acquisition » Search Console » Queries report. Sæt så blot et avanceret filter til at vise sætninger som har en gennemsnitlig position der er højere end 10, hermed får du alle resultater der ikke vises på de to første sider i Google søgeresultater.
Nu skal du blot prøve dig frem, og forsøge at forbedre dine sider. Du kan tilføje flere detaljer, svar, eksempler, billeder, statistikker, eller hvad du lige synes passer ind, så længe det er relevant og brugbart for de besøgende.
Hvis du satser stort på kvalitet kan du ikke undgå at få en god længde samt en god søgeordsfrekvens i dit nye indhold.

Sørg for, at du med stolthed kan skrive dit navn på som forfatter.
Tag også et kig på rangeringerne af dit indhold, således at du sikrer dig ikke at beskadige relevansen af et endnu bedre søgeord. Efterhånden som du omskriver, skal du sørge for at arbejde i semantisk sammenhængende underemner, som skal være synlige i svar boksene blandt søgeresultaterne, samt i ‘relaterede søgninger’ i bunden af siden.

Hvilken rolle spiller Video markedsføring for SEO tips 2018?

Andre vigtige SEO tips 2018, inkluderer særligt fokus på video indhold:

2. Udnyt videoernes potentiale En af de bedste SEO tips 2018 er kvalitet over kvantitet. Hvis du har et større antal indekserede sider, betyder det ikke nødvendigvis at du vil tiltrække mere organisk trafik.
Skaf dig af med de overfladiske sider på din blog, som har for få ord og uoriginalt, ustruktureret og generelt set ubehjælpsomt indhold som kan spilde brugerens tid. Hold i stedet fokus på meningsfuldt indhold som kan byde på brugbar viden, og som giver hver besøgende lyst til at læse hele artiklen færdig, eller i det mindste skimte den igennem til bunds.

Udover dette kan man sige, at videoer har stort potentiale, og er fantastisk godt til SEO, da det driver god bruger engagement. Der er nemlig større sandsynlighed for at en besøgende vil kigge en hurtig eét minut video igennem, end at have tålmodighed til at læse en lang artikel.

Leder du efter flere tilgange til SEO optimering? Her har du et unikt spin på link building til din SEO:

SEO tips 2018 – Nævnes du uden link?

3. Ræk ud til sider der nævner dig uden at linke.
Når et brand nævner dig, uden at linke til dig, burde du række ud til dem. Generelt får du dermed også et link. Hvis du nævnes flere steder online, vil du derfor også have muligheden til virkelig at gøre et godt indhug i din linkbuilding. Du kan på denne måde generere substantielt mere trafik. (mere om linkbuilding her)

Byg noget brugbart:
En anden tilgang til SEO tips 2018 vi kan gøre brug af, er at bygge brugbare redskaber. Det kan være ting som eksempelvist software, der sørger for, at bringe en vis mængde værdi til dit publikum, og som er gratis at bruge.
Herefter kan du lave en 301 omdirigering fra siden med værktøjet. Denne redirect går hen til din egen side, og generer derved en masse links. Husk også at reklamere for dette værktøj.

Fokuser på at udrette mere med dit indhold:

4. Optimer, forøg og distribuer

For at maximere dine SEO tips 2018, vil markedsførende fortsat flytte sig væk fra statisk indhold. Det vil sige indhold som ikke bliver ændret, når først det er skrevet færdigt.
For at opnå dette, kan du gøre følgende: Renover eksisterende indhold, opdater det og promover det.

Udvikl nyt indhold: baseret på indholds mangler og behov for søgeord, Støt dine 2018 søgemaskine optimerings mål ved at cirkulere dit indhold. Optimer dit indhold. Sørg for at dit indhold fungerer for dine kunder, sociale medier, søgemaskinerne.
Fokusér de første par dage på at promovere dit indhold og maximere rækkevidden, her bruger man f.eks. Facebook platformen, men også andre betalte platforme.

Vigtigt SEO tips 2018; glem ikke brugerne!

Når du gør dig overvejelser omkring dine SEO strategier, er det vigtigt ikke at glemme dine brugere.

5. Gå efter at forhøje bruger interaktioner. Fokuser på at få dine besøgende til at interagere med dit indhold. Det kan du gøre for et eksempel ved, at opdatere indholdet i dine gamle indlæg, til nyt og opdateret indhold.

Eller du kan oprette et helt nyt indlæg på en måde, som inviterer til mere interaktion.

Dine indlæg skal blandt andet være: Nemme at læse, gøre brug af ‘whitespace’, have tydelige og relevante overskrifter, have korte paragraffer, relevante billeder som kan gøre indlægget nemmere at absorbere, og som forhøjer den besøgendes tid på din side.
Husk også at inkludere relevante links og tilbud på siden. Også gerne interne links, som kan uddybe eller svare på en besøgendes eventuelle spørgsmål.
Dette kan også hjælpe til med, at minimere de besøgendes afvisningsrate, og føre besøgende videre rundt på din side.
Gør brug af LSI søgeord, og besvar ethvert ekstra spørgsmål en besøgende kunne have, eller komme i tanke om efterfølgende.
Blot ved at tilbyde indhold som den besøgende søger efter, er ikke længere godt nok. Sider idag har behov for, at supplere op med ekstra information, hvis den skal nå at rangere godt blandt søgeresultaterne.
Men der er også andre belønninger associeret ved at tilbyde ekstra uddybende information til de besøgende. Hvis du tilbyder ekstra information kan det hjælpe med til, at beholde den besøgende på siden.

De vil måske endda vende tilbage flere gange. Dette fortæller søgemaskinerne, at sidens indhold ikke blot besvarer spørgsmål, men tilbyder ekstra værdi, som andre sider måske ikke gør.
Sørg for, at siden indeholder adskillige måder, hvorpå brugerne kan absorbere dit indhold.

Inkluder billeder, informativ grafik, videoer og tekst. Dette vil fange læserens opmærksomhed, og holde dem engagerede i dit indhold.
Gør man brug af disse taktikker vil man sikre sig, at ens sider er af værdi for dine læsere, og søgemaskinerne vil markere dem som værende af høj kvalitet.

Glem ikke dit gamle indhold i SEO tips 2018

Det er også vigtigt, ikke kun at fokusere på SEO basics til dit nye indhold, men også det gamle:

6.Gør dine gamle indlæg nye igen.

Hvis du har pumpet indhold ud på din blog i årevis, og du efterhånden har rundet de fleste emner som er relevant for din blog, kan det godt betale sig at gå alt det gamle indhold igennem, opdatere indholdet, gå overskrifterne igennem osv.
Gå eksempelvist igennem alle dine gamle blog indlæg og gør følgende: Opdater al information som ikke længere er korrekt, eller relevant. Tilføj nye billeder, og fjern gamle billeder som ser gamle, eller umoderne ud. Skriv eller optimer en alt tekst til alle billeder. Omskriv gamle overskrifter så de er mere SEO venlige, ved hjælp af on-site seo (læs mere om on-site SEO her). ‘
Tilføj underoverskrifter til indlæg der ikke har nogen, hvori du bruger dine søgeord, hvis muligt.
Gennemse title tags og meta beskrivelser for relevante søgeord.
Væv ekstra søgeord ind i indlæg som ikke har en høj nok søgeordstæthed Sørg for, at de eksisterende links stadig fungerer, og tilføj eventuelt nyere, relevante links til nye sider.
Forlæng indlæg ved at tilføje mere detaljeret indhold, da Google favoriserer længere og mere informationsrige sider. Korrekturlæs for fejl. Det er utroligt hvad et nyt syn på indlægget kan spotte.

Dette konkluderer vores indlæg om SEO tips 2018, vi håber det har været informativt, og at du kan bruge det til at forbedre din SEO for 2018.

-Husk at Google opdateres hele tiden, så det kan godt betale sig at følge med!

 

Beregn din pris nemt og hurtigt

Du modtager et prisestimat indenfor de næste 24 timer

Hjemmeside

Webshop

Markedsføring