PageSpeed - Er din hjemmeside hurtig nok på mobiltelefoner?

Årsager til at pagespeed/sidehastighed er vigtigt?

1. Pagespeed eller Sidehastighed er vigtig for brugerne, fordi hurtigere og effektive sider giver en meget bedre brugeroplevelse på hjemmesiden. Hvis en side tager længere end 3 sekunder at indlæse, vil over en fjerdedel af brugerne klikke væk.

2. Google annoncerede , at sidehastigheden ville blive inkluderet som en af ​​rangering faktorerne for deres søgeindeks

Hvad er Pagespeed/ sidehastighed

Pagespeed eller sidehastighed , som faktisk er sidehastigheden for et udsnit af sidevisninger på et websted. Sidehastighed kan beskrives i enten “page load time” (den tid, det tager at vise indholdet fuldt ud på en bestemt side) eller “tid til første byte” (hvor lang tid det tager for browseren at modtage den første byte af oplysninger fra webserveren).

Google har angivet website hastighed, som er et af de signaler, der anvendes af sin algoritme til at rangere sider. Desuden betyder en langsom sidehastighed, at søgemaskiner kan gennemgå færre sider ved hjælp af deres allokerede gennemsøgningsbudget, og det kan påvirke din indeksering negativt.

Sidehastighed er vigtigt for brugeroplevelsen og sider med en længere indlæsningstid har tendens til at have højere afvisningsprocenter og lavere gennemsnitlig tid på siden. Længere indlæsningstider har også vist sig at påvirke konverteringer negativt.

Hvilke programmer kan vise ens hastighed? 

Optimering af sidehastighed/pagespeed – handlingsrettede tip til SEOs og webudvikler

PageSpeed – Få browserudvidelser fra Google til både Firefox og Chrome for at hjælpe dig med at identificere problemer, som gør dit website langsommere.

YSlow-  Denne Firefox add-on har en klassificering system til at hjælpe dig med hurtigt at se, hvor godt dit websted klarer sig og give indsigt i, hvordan du forbedrer dit websted hastighed. Det skal bruges sammen med Firebug.

WebPageTest.org- Giver en hurtig rapport over, hvordan en side klarer sig.

 

5 råd til og øge ens pagespeed.

1. Brug Gzip, et softwareprogram til filkomprimering, til at reducere størrelsen på dine CSS-, HTML- og JavaScript-filer.

1. Brug ikke Gzip på billedfiler. I stedet komprimerer disse i et program som Photoshop

2. Ved at optimere din kode (herunder fjerne mellemrum, kommaer og andre unødvendige tegn) kan du øge sidehastigheden
markant. Fjern også kodekommentarer, formatering og ubrugt kode. Google anbefaler at bruge CSSNano og UglifyJS.

3. Fjern JavaScript, der blokerer gengivelse- Browsere skal opbygge et DOM-træ ved at parsere HTML, før de kan gengive en side. Hvis din browser støder på et script under denne proces, skal den stoppe og udføre det, før det kan fortsætte.

4. Udnyt cachelagring af browsere- Browsere cacher en masse oplysninger (stylesheets, billeder, JavaScript-filer, og meget mere), så når en besøgende kommer tilbage til dit websted, behøver browseren ikke at genindlæse hele siden.

Står du og mangler hjælp til din webside, søgemaskineoptimering, webhosting eller andet omkring din virksomheds webløsning så kontakt os i dag. Vores professionelle team af specialister er altid klar til at løse din opgave.

Beregn din pris nemt og hurtigt

Du modtager et prisestimat indenfor de næste 24 timer

Hjemmeside

Webshop

Markedsføring