People cards - Brand dit navn med profilkort fra Google.

Google har lanceret konceptet ”People cards ”, som er en kopi af deres nuværende koncept ”knowledge panel ” for virksomheder, hvor en søgning på en virksomhed viser et virksomhedsprofilkort ledsaget af en beskrivelse. Nu kan personer også få et lignende profilkort med en beskrivelse, når der foretages en søgning. Google har allerede den 11. august 2020 annonceret denne funktion i Indien.

Den nye funktion, som er på engelsk, er allerede rullet ud for mobilbrugerne i Indien.

The people card creation process. Source: Google

Hvorfor det er vigtigt

Profilkort øger muligheden for synlighed for personlige brands ved at skabe et videnpanel ligende liste over links og information omkring den individuelle  tilgængelig for potentielle kunder, klienter og/eller arbejdsgivere lige fra søgeresultaterne.

Individuelle har hævet at deres profilkort kan tilføje detaljer såsom en personlig beskrivelse, deres profession, medarbejdere, lokalitet, profil avatar, telefonnummer, hjemmeside, og sociale medier. Disse indsamlede informationer kan måske hjælpe mennesker med profilkort på deres kunderejse.

I skrivende stund, Google mangler stadig at svare tilbage på vores spørgsmål omkring denne nye funktion om hvornår den vil blive rullet ud til andre lande

Mere om dette

Google har eksperimenteret med denne funktion siden februar.

For at lave et personkort, skal brugere logge ind på deres Google profil og søge efter deres eget navn eller tilføje mig til søgningen og klik ved ”kom i gang knappen”.  Hver Google bruger er begrænset til et personkort og telefonnummer er nødvendigt for godekendelse.

Hvis flere personer deler samme navn vil søgningen vise flere resultater.

Profilkort kan til enhver tid slettes af deres ejere.

 

Du kan også følge med inde på vores Facebook side og vores LinkedIn side. 

 

Beregn din pris nemt og hurtigt

Du modtager et prisestimat indenfor de næste 24 timer

Hjemmeside

Webshop

Markedsføring