fbpx

YOUTUBE ANNONCERING

Få hjælp til annoncering på YouTube

Beregn din pris nemt og hurtigt

Du modtag et prisestimat indenfor de næste 24 timer

Hjemmeside

Webshop

Markedsføring

Beregn din pris nemt og hurtigt

Du modtag et prisestimat indenfor de næste 24 timer

Hjemmeside

Webshop

Markedsføring

Hvad er YouTube annoncering?

Enhver video på YouTube, kan i princippet bruges som et annonce. Videoannoncer giver mulighed for at få afspillet ens annonce før andre videoer afspilles. Det giver også mulighed for at vise ens video i listen over andre relevante videoer eller få vist videoen i relevante søgeresultater.

 Afregningsformen for YouTube er meget mildere end andre annonceformer. For man skal ikke nødvendigvis betale for annoncen, hvis brugerne ikke klikker på annoncen.

Youtube annoncering mobile

Book En Times Gratis Rådgivning 

Book en times gratis konsultation med vores specialister, så vi kan hjælpe dig godt videre.

Du får konkret, løsningsorienteret vejledning og lærer os at kende, så du bedre kan vurdere os som din eventuelle kommende samarbejdspartne
Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til os på
27 92 92 92.


   Fordelene ved YouTube annoncering

  YouTube er et billigt annoncenetværk. Afregningsformen for YouTube er væsentlig mildere end andre annonceformer. Dette betyder for en som annoncør, at man ikke nødvendigvis betaler for ens annonce, selvom brugerne ikke klikker på videoannoncen.

  Hvis brugerne springer videoannoncen over inden for de første 30 sekunder, skal man ikke betale for visningen. Derfor er annoncering på YouTube en billigere måde at eksponere folk for ens virksomhed og budskaber på.

  Hos House of SEO har vi mange års erfaring med annoncering på YouTube . Vi sørger for at vores kunder får det optimale ud af deres daglige budget for annoncer på YouTube, samt få nye og potentielle kunders opmærksomhed.

  Sådan fungerer YouTube annoncering

  YouTube fungerer som en hvilken som helst anden søgemaskine. Det betyder, at YouTube viser videoerne alt efter hvor populære de er, samt relevans af både indhold, emne og søgeord

  Videoen vises enten som en annonce, som forbrugeren har mulighed for at springe over efter 5 sekunders afspilning. Denne type annoncering kaldes TrueView og den afspilles før de fleste YouTube videoer. Men videoen kan også vises som en Google Preffered annonce, som man ikke kan springe over. Disse afspilles typisk før YouTubes premium indhold.

  YouTube annoncer samarbejder med Google Ads interface, gennem hvilken der både kan opsættes pre-roll-annoncer samt annoncer i søgeresultaterne.

  Hvis du allerede har videoer på dit YouTube kanal, kan disse videoer principielt bruges som annoncer på YouTube.

  Har din virksomhed brug for hjælp til annoncering på YouTube, så kontakt os for at høre om mulighederne.

  Youtube ads

  Brug for hjælp?


  Vi er her for dig

  Kontakt House of SEO, og lad os hjælpe dig i mål.
  Ring til os:

  27 92 92 92 

   

  Eller send os en mail på [email protected]

  Udfyld denne kontaktformular for at blive ringet op


   seo analyse

   Få en Gratis Analyse af din Webside   (HUSK at bekræfte, bekræftelsesmailen, ellers modtager du ikke analysen af din hjemmeside) Vi sender analysen i løbet af 3 arbejdsdage.