SEO Konsulent til virksomhedes SEO Optimering vi hjælper dig nu

SEO Konsulent som hjælper med din virksomheds webudvikling

SEO Konsulent – vi sender en rapport per e-mail hver måned som viser hvordan virksomhedens søgeord og SEO optimering udvikler sig fra start til slut.
h

SEO Konsulent til SEO optimering af virksomhedens webside.

Du har netop søgt efter en SEO Konsulent, så vi går ud fra, at du leder efter en løsning til at SEO optimere jeres virksomheds hjemmeside. Med en detaljeret plan og en god SEO optimerings strategi, kan vores SEO Konsulent hjælpe jer med at blive mere synlig på Internettet, sørge for der kommer flere kunder ind i jeres online forretning og at jeres omsætning stiger støt. Sammen kan vi udvikle en handlingsplan som passer til jeres budget og tidslinje.

 

Brug en SEO Konsulent!

Det er altid en god ide at benytte sig af en SEO Konsulent såfremt virksomheden ikke selv har ressourcer til at udvikle og håndtere deres SEO optimerings plan. Når I kontakter Houseof-SEO.dk enten for at få et tilbud, eller mere information omkring udvikling af en SEO optimeringsstrategi for jeres virksomhed, så starter vi altid med at sende jer en rapport. Denne rapport (SEO Rapport) indeholder en oversigt over tilstanden af jeres hjemmeside, samt de søgeord som I har valgt siden skal rangere for. Rapporten vil afsløre evt. SEO fejl der forekommer på siden men samtidig også foreslå forbedringer så I evt. selv kan starte dér. Når I har sat jer sammen med en af vores konsulenter for at planlægge en strategi for jeres SEO Optimering, og denne udføres over en en længere periode, vil I hver måned fra start til slut opleve en øget kunde tilgang.

U

Du skal kunne følge med i vores resultater.

Det er vigtigt for os at du kan følge med i udviklingen af jeres SEO optimering, og at I kan se “sort på hvidt” at vores arbejde faktisk leverer resultater. Vi sørger for, at du modtager en rapport en gang om måneden, hvori du kan se hvor virksomhedens søgeord lå, før vi begyndte og hvor de ligger nu. Det hjælper både jer som virksomhed, men også os med løbende at justere ind, for at opnå de ønskede resultater. Ud over at I modtager en rapport hver måned per e-mail, så sender vi også en ugentlig opdatering med jeres seneste søgemaskine placering. Her kan I se hvorhenne præcist I ligger med de valgte søgeord, og om det går op- eller ned ad. I mange tilfælde stiller vi jeres tal til rådighed online, så kan I selv logge ind hver gang I har lyst til at følge med.

i

Løbende rapportering

Når du indgår en aftale med os får du en løbende rapportering dvs. en SEO rapport som du modtager på mail hver måned. Her kan du følge med i hvordan jeres hjemmeside har udviklet sig siden I startede med at søgemaskineoptimeret jeres hjemmeside. Udover rapporten sørger vi også for at scanne jeres hjemmeside hver uge så vi hurtigt kan justere ind såfremt der skulle være opstået fejl eller andet der kan optimeres.

Når vi først går i gang med jeres SEO optimering eller starter på at lave jeres nye hjemmeside så slipper vi ikke opgaven igen før I som kunde er tilfreds. Det er vores helt klare mål at I skal kunne mærke at I har fået flere kunder og flere besøgende af at have investeret i at blive mere synlig online.

%

Øget omsætning

%

Flere kunder

i

Løbende rapportering

 • søgeordsrapport hver måned
 • tilføjelse af søgeord
 • tilføjelse af links
 • komplet SEO rapport
 • test af hjemmesidens hastighed
 • optimering af landingpages
 • løbende opdatering af hjemmeside
 • support i hele abonnements løbetid

Få 1 gratis time med en SEO Konsulent

Kontakt os i dag for at aftale en telefontid.

  seo konsulent

  SEO Konsulent – Din partner til øget omsætning og flere kunder.

  Når I vælger HouseofSEO.dk som jeres SEO Konsulent til at udvikle jeres hjemmeside og lave SEO optimering så garanterer vi for  mere trafik. Vi vil have at du er tilfreds med vores arbejde.