Stilling som Digital Rådgiver -

Digital Rådgiver

House of SEO ApS er et digitalt bureau i rivende udvikling og vi søger derfor en digital rådgiver til vores afdeling i Kolding.

Vi er specialister i digital markedsføring og webudvikling. Vi er ambitiøse, og stræber efter at levere den bedste og mest optimale løsning til vores kunder.

Jobbet som digital rådgiver

Som digital rådgiver bliver du omdrejningspunktet og bindeleddet mellem vores kunder, webudviklere og digitale markedsføringsspecialister. Din primære opgave er at booke egne møder og sælge vores digitale ydelser. Produkterne vi formidler omfatter SEO, webdesign/webudvikling, Google Ads, samt annoncering på øvrige sociale medier. Salget sker gennem dit eget opsøgende salg, samt kundehenvendelser. I samarbejde med kunden afklarer du deres behov og finder den optimale løsning.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

Mødebooking
Deltagelse i kundemøder
Koordinere og styre projekter så budgetter og deadline overholdes.
Tæt samarbejde med UX designere.
Udarbejde projekt- og tidsplaner.
Rapportere til ledelsen.

Vores forventninger til dig

Du har minimum 2 års erfaring helst fra en tilsvarende stilling eller anden relevat erfaring. Det vigtigste er, at du er ambitiøs, og kan sælge de løsninger, der sikrer vores kunder størst mulig digital succes.
Du trives med relations- og kanvas salg, er proaktiv og arbejder selvstændigt.

Hvem er du?

Hvis ikke du er ekspert i digital markedsføring, så bliver du det. Vi sørger for målrettet oplæring i vores ydelser.

Vi vægter b.la. følgende:

Minimum 2 års erfaring med mødebooking/salg.
Interesse i tekniske løsninger med evnen til at forklare disse for andre.
Proaktiv arbejdsmoral.
Struktureret arbejdstilgang.
God forretningsforståelse.
Andre kender dig som troværdig og tillidsvækkende.
Du kan kommunikere perfekt på dansk i både skrift og tale.

House of SEO ApS

Du vil hos House of SEO ApS blive en del af et team med en stærk faglighed og en fælles interesse for at skabe de bedste løsninger for vores kunder. Vi arbejder konstant på at optimere og udvikle vores aktiviteter, så de bedst muligt understøtter vores kunders forretning.

Vi tilbyder:

En attraktiv lønpakke med provision, som forhandles individuelt på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.
Frokostordning.
Et passioneret og socialt arbejdsmiljø.
En bred vifte af sociale aktiviteter.

Interesseret i jobbet?

Så send straks din ansøgning og CV til [email protected] og skriv ”Rådgiver ” i emnefeltet. Du kan også sende din ansøgning i formularen forneden. Vi inviterer løbende relevante kandidater til samtale.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Bjarke Pedersen på telefon +45 42 90 91 43 eller +45 27 92 92 92.

    Upload dit CV (PDF)

    Upload din ansøgning (PDF)    Betingelser & vilkår

    House of SEO Aps anvender kun indtastede data til rekrutteringsformål og personlige oplysninger bliver behandlet fortroligt. House of SEO Aps overholder gældende dansk og EU-lovgivning på området om beskyttelse af personlige data.

    Dine data opbevares i vores rekrutteringssystem i op til 6 måneder efter accept af dette samtykke. Herefter slettes de automatisk medmindre du aktivt vælger at forny dit samtykke med yderligere 6 måneder. Du informeres herom pr. e-mail ved udgangen af perioden.