FAQ - (Ofte stillede spørgsmål) søgemaskineoptimering og webudvikling
Hvorfor SEO?

Oftes vil kundens rejse starte på Google, det vil sige at det er vigtigt at man ligger højt på søgeresultaterne og ikke på side 2 eller lavere hvor man nærmest ikke vil blive set. Det er her SEO, eller Search Engine Optimization, kommer ind. SEO handler nemlig om at optimere hjemmesider så placeringen hos søgemaskinerne kommer højere op.

Læs mere om SEO

Har mit firma brug for SEO?

Ja, din virksomhed bør investere i SEO. Søgemaskineoptimering tilbyder en måde at øge trafikken uden at betale for hvert klik. Når du kører annoncer, vil du skulle betale for hvert enkelt klik på denne. Men hvis dit websted rangerer højt på søgemaskinerne, er meget af din trafik gratis. Med SEO vil dine klik priser på annoncer også blive lavere.

Læs mere om SEO

Hvad koster online marketing?

Hvis man har en dygtigt Google Ads-konsulent vil de kunne levere annoncer, der koster 10-15% af omsætningen, per klik. Hvis du eksempelvis sælger for 100 kr, skal du regne med at bruge omkring 15 kr på den reklame som trak kunden til. Oven i dette kommer betaling til konsulenten, som typisk ligger på omkring 15-25% af forbruget i Google Ads.

Læs mere om Digital Marketing

Hvad kan et web bureau?

Et web bureau er et firma som kan hjælpe med meget af det som foregår på webbet. Hoved delen af det firmaer som os beskæftiger sig med er at lave hjemmesider, SEO på hjemmesider og online annoncer med f.eks. Google Ads eller Facebook Ads. Kort fortalt så hjælper vi med at drive kunder til jeres site.

Hvad koster en hjemmeside?

Prisen for en webdesigner hos et webbureau ligger et sted mellem 1000-1200 kroner i timer ekskl. moms. Hvis du bare skal have en simpel hjemmeside med et par enkelte undersider og en måske kontaktformular, skal du regne med, at den kan koste et sted mellem 3.000-12.000 kr., afhængigt af hvem der har fået opgaven.

Læs mere om hjemmesider

Hvorfor WordPress?

Det behøver som sådan ikke at være WordPress, men det skal helst være et open-source CMS-system. Hvis det ikke er open-source, ejer man kun de billeder og tekster man har på siden og det bliver et problem hvis man en dag vil rykke sin side til en anden server eller nogen opkøber firmaet. WordPress er specielt god fordi WordPress er en meget populær platform og sikkerheden bliver tit “testet” af hackere og WordPress er gode til at følje op med nye sikkerheds opdateringer.

Læs mere om WordPress og hjemmesider